-Negativt-

   Jag är ingen flitig bloggare. Kanske har det sina anledningar. Jag har inte suttit vid datorn så mycke över huvutaget på ett ganska bra tag nu. Sen har jag inte haft nått internet i lägenheten sen jag flyttade tillbaka till den. Det har varit ganska skönt ändå. Då har jag fått annat gjort.

   Jag har tyvärr inte så mycke roligt att skriva denna gång. Jag känner mig så deppad pga. det skitdåliga vädret. +7 grader i slutet av Juni är ju förskräckligt! Och att det bara är mulet eller regnar är ju inte bättre. Jag blir trött av det, och ledsen, för jag är en sån som behöver sol och värme. Vi har ju som tur var ett solarium jag kan lägga mig i om det blir för outhärligt.

   I sommar jobbar jag på sjukhuset i skellefteå. Det är ett jobb jag trivs väldigt bra med. Jag jobbar 91%, rätt lagom egentligen, men när jag tittar på mitt schema är det inte riktigt lika kul. Det känns som att jag jobbar hela tiden!
Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med mig själv i sommar. Finns inte så mycke tider då jag kan vara med folk, jag kan inte åka nånstans - typ konferenser eller festivaler, jag kommer typ aldrig att hinna hem till Jörn, vilket för mig är viktigt.

   Jag skulle kunna skriva hur mycke negativt som helst, men hur roligt blir det?! Jag ska skona er läsare från det. Dessvärre har jag inte så mycke kul att komma med istället...
   Ikväll ska jag få ansiktsmassage av brorsans sambo, för jag har varit så spänd på sista tiden. Jag går och biter ihop på dagarna, så jag får tandvärk. Så om ni vill vara glada för min skull kan ni ju tycka att det är jättebra för min att jag ska få koppla av med något så skönt som ansiktsmassage ikväll! *hehe* För blir du glad, så blir jag glad, och alla är nöjda!

   Oj, nu var jag på väg att skriva ännu mer tråkiga saker. Bäst att jag avslutar här kanske, så det inte blir allt för tråkigt.
Hoppas att allt är bra med dig!


PS. Skriv gärna en kommentar om du har förslag på nån bra musik! Jag är döless allt jag har i musikväg, jag behöver nått nytt!


En flicka på 4år kommer in till sin mamma och frågar:
-Mamma, vad heter det när man ligger på varran?
Mamman blir generad över frågan, och drar sig för att svara, men till slut säger hon:
-Tja, ja, det heter samlag.
Flickan springer iväg nöjd med det svar hon fått.
Efter en liten stund kommer flickan springandes fram till mamman igen och säger besämt:
-Näe! Det heter det ju inte alls! Det heter våningsäng!

Vad har hänt sen sist?

Min senaste blogg skrev jag den 18 april. Det var inte igår precis.

Vad har hänt sen dess då?

   Jag har varit i USA i 2 veckor. Det var min första riktiga resa på egen hand, och när jag bokade biljetterna var jag säker på att jag skulle boka av dom, för jag skulle inte fixa att flyga själv. Men, jag var inte ens nervös under hela resan! Det gick ju jättebra!
Jag var i USA för att hälsa på min kära vän Linnea, som är där och jobbar som AuPair.
Jag hann med en del under resan. Shoppa, sola och bada, prova på amerikansk mat och se vita huset och en massa andra byggnader och statyer inne i självaste Washington D.C.
En fantastisk resa till ett fantastiskt land, som jag minsann en dag ska återvända till!

   Efter resan har det dock inte hänt så mycket. Jag jobbade två nätter och en dag veckan efter att jag kommit hem, sen hälsade jag på Peter uppe i Luleå, och Sen har jag tagit det lugnt bara. Försökt vända tillbaka dygnet, vilket var väldigt jobbigt.
Men nu skämtar jag! det har ju visst hänt grejer sen jag kom hem!

   Jag har fått veta att min syster och hennes festman ska gifta sig i augusti! Sååå roligt!
Jag och en hel massa kompisar från Jörn har haft våran show, en gång i stan och en gång i Jörn. Det blev verkligen en succe!
Sen har ju även sommaren kommit till stan! U.N.D.E.R.B.A.R.T!!!
Och kusinen Eija har även kommit hem till sverige igen, efter en väldigt lång tid i England.

   Sen har jag dock hunnit vara ganska rejält sjuk/förkyld i 2 veckor. Det har varit en otroligt jobbig tid. Men, jag har tappert klarat mig igenom det.

   Igår fick jag tyvärr beskåda en olycka. Eller, jag och min kusin kom kanske bara minuten efter att det hänt! En cyklist som blivit påkörd, som låg på vägen när vi kom. Som tur var hörde vi att ambulansen var på väg, och kom bara minuten efter oss.
Jag hoppas och ber att det går bra för kvinnan, men även han som körde bilen.
Det är ju sommar och sol! inga olyckor nu eller nånsin!

Vad är det som komma skall då?
   Imorgon  är det dax för stadens 3:or att ta studenten. Grattis till er! jag är lite avis, för jag vill också vara student. Det var verkligen kul! Speciellt om det är bra väder, och det ser dom ju ut att få imorgon.
Så, det blir studentfester till helgen eftersom jag har 2 kusiner som tar studenten.
   Och på lördag blir det nog att se showen inspelad, med gänget som var med och gjorde den.
Sen, till veckan börjar jag jobba. Jag har en skön början. Jag har inskolning tis, ons och to, sen är jag ledig 4 dagar!  Sen blir inte resten av sommaren lika kul dock. Men, jag behöver pengarna, och det är inte världens tråkigaste jobb, så förhoppningsvis ska inte sommaren gå allt för långsamt.

Nu väntar solen på mig, så jag ska skynda mig ut. 
Take care now, byebye then! 


RSS 2.0