Denna vecka!

Söndag: Övning inför julkonserten, igen... Lika kul som alltid. Denna gång avancerade vi lite, och började på min kusins omskrivan Lemon tree-låt. Svårt, men sjukt kul!
När jag kom hem hade mamma dukat middagsbordet för 5 st. Brorsan med sambo skulle komma och joina oss till middagen. Det var trevligt, och gott!

Måndag: Städade mitt rum. Till min förvåning blev det i slutändan en make over i rummet, från ett "modernt" rum, till ett 70-tals rum! Tyg och lampor kan göra mycke!
Sen började jag på mitt USA-album. Ä.N.T.L.I.G.E.N! Fick till en (i min smak) snygg framsida, och skrev ut lite bilder och så.


Tisdag: Steg upp och gick till Jörnköket. Jobbade från 07.00-13.45. En skön dag, med inte allt för mycke jobb med tanke på att det var lov gör gymnasieskolorna.
Sen gick jag hem. Hade huvudvärk. Fortsatte med mitt fotoalbum, vävde en bakgrund av plastband till och med. Sen ringde syrran och sa att hon hade tänkt komma hem och hälsa på några dagar.
När hon kom, satt vi uppe i datarummet och pratade och pysslade lite. Sen begav vi oss till våran bror för att hänga en stund. Vi hyrde "Mr. Brean på semester" på hans tv. (brorsan har telia nånting, så han kan hyra filmer via telia i tvn, smidigt och bra) Den var rätt rolig! Den roligaste Mr. Brean jag sett i alla fall.
Sen for vi hem, pratade lite till, fikade lite, och sen la vi oss och såg nått på min dator.. (anette! vad såg vi för nått??)

Onsdag: Var egentligen tänk att jag skulle med TG till piteå för att bada. Jag backade dock ut, för jag kände inte för att lägga ut dom pengarna när jag inte var så peppad, och för att syrran skulle vara hemma.
Så, vi hade hand om brorsans hund istället. Gick en skön promenad m.m.
Efter middagen la sig jag och syrran och började se "How I met your mother" från början. Vi somnade dock båda två.
Sen ringde min kusin Betty och sa att dom skulle se film hemma hos dom, och hon tyckte jag skulle komma. Så jag kilade ner. Såg "Superhjältarna". Sen pratade jag en stund med min kusin Isak, som imorgon åker tillbaka till skåne och hans tjej där nere. :(


Idag: Hade tänkt åka till stan imorse med syrran. Men jag kom på - Vad ska jag göra där tills halv 4, då jag ska till frissan?! så jag låg kvar i sängen en stund till.
Nån frissa blev det dock inte heller. Kände mig snål. I så sjukt stort behöv av klippning är jag inte, å det kändes jobbigt att betala så mycke busspengar för att bara åka fram och tillbaka.
Så, idag har jag pysslat med fotoalbumet och tagit det lungt. En riktig slappardag! men jag har känt mig trött och hängig av nån konstig anledning....
För nån timme sen tog jag dock en skön promenad och gick till affären.
Väl hemma igen lagade jag lite mat, så jag har till lunch imorgon när jag ska jobba på Jörnköket igen.

Nu ska jag ta mig an avokadon som jag köpte. Att nått så smaklöst kan vara så gott. :)
ha en bra kwall!!

...

Nu sitter jag hemma i min lägenhet och har ingenting att göra... Väntar på mina kusiner som ska hämta upp mig om ett tag. Då bär det av hem till Jörn igen.
Det har varit prat om häng med tjejerna här i stan ikväll.. skulle vara grymt trevligt, och det var vad som var tänkt från början. Sen fick jag en massa sms från folk i Jörn som ville att jag skulle komma på singstarkväll + wii hos ett syskonpar där.
Svårt att välja!
Beslutet föll ändå på gratis skjuts och att jag då inte kommer försent till övningen imorgon heller.

Igår ägnade jag mycke tid med Maria V. Det var kul! Längesen!
Efter en massa prat, och middag med hennes familj, så lämnade vi av hennes syster på busstationen för att åka till göteborg. Sen kom Maria H occkså, å då blev det fruktsallad och glass, och ett kasst idol.
Huuuuur kunde Loulou åka ut!?

Min blgg känns rätt ovärd. Känns som att jag inte har så mycke lust, eller nått värt att skriva här..
Vi får se hur länge till den finns kvar. Jag har ju trots allt Bilddagboken...

Ha en kanonkväll!!
Kramen!

Nej, inte redan!

   Jag åkte med bussen hem till Jörn ikväll.... Efter Boliden började jag känna mig lite seg, och la för en stund igen ögonlocken.... När jag efter ett tag öppnade ögonen igen, var jag tvungen att blinka både en och två gånger för att se om jag såg rätt!
Det var vitt längst vägkanterna!!! SNÖ!

    Jag vet om att det har snöat tidigare, och jag har även sätt rätt ordentliga kvarlevor av snögubbar... men att se det själv, bara sådär! *suck*
Jag är inte redo än!

   Tur att jag i alla fall har ett varmt och skönt duntäcke att krypa ner under när det är kallt!
Det är nog dax att göra det alldeles strax till och med....
Go natt!

//martina


7 år

  
   16 oktober 2001....  Idag är det exakt sju år sedan min vän Regina gick bort i leukemi.
När jag tänker tillbaka till dagen det hände, så minns jag det som igår. Ljud, bilder och känslan av total tomhet. Jag var så chockad! Men även en smärta i mig som jag aldrig någonsin annars känt. Jag kämpar med tårarna.
Av någon anledning är årsdagarna rätt tunga. Det känns konstigt, för den övriga tiden på året känner jag verkligen att jag kunnat gå vidare, med goda och fina minnen av min vän.

   För övrigt har jag träffat Regina ett par gånger sedan hon gick bort. Det var däremot i mina drömmar. Att drömma om henne är väldigt märkligt! Jag har fått se henne som hon typ skulle sett ut idag, och även som två-barns mamma.
Att vakna upp efter en sådan dröm är otroligt jobbigt! Man har just fått återförenas med sin gamla vän, och helt plötsligt måsta inse att hon är död!
Däremot är jag glad att jag fått drömma om henne! Ett kärt återseende helt enkelt!






Men livet går vidare......

   Och i veckan har jag jobbat till exempel. En tung vecka på Jörnköket, eftersom det var pannkaksvecka, vilket betydde produktion på 3,6 ton ungspannkaka.....
Det har i alla fall varit skönt att få nån rutin i vardagen. Det var som längesen jag hade det nu.

   Min kusin Isak har kommit hem på lite obestämd tid, vilket är otroligt roligt!
Jag träffade honom i Tisdags. Det var så gott! Han kramas som ingen annan! Och det var underbart att få en sån kram igen!

   Efter jobbet idag skyndade jag mig hem för att duscha och göra mig klar. Sen traskade jag till bussen, åkte till stan och träffade my darli'n utanför MAX. Linnea och Jag hade en middagsdejt!
Fyyyy så underbart att träffa henne igen! Så, välkommen hem saknade och älskade vän!
Vi åt, drog till coop (eller OBS som jag blev tvingad att säga), sen hem till mig. Suttit och kollat på bilder, sjungit våran Magaluf och bara pratat! Underbart!

Nu ska jag snart lägga mig och försöka sova... Jag trodde jag skulle vara trött ikväl... men icke!

Take care now, byebye then!

Rak igen!

Tack Anders, som fixade min rygg igår afton!
   Igår åkte jag med bussen kl. 12 till Jörn för att vara med på första övningen till Julkonserten 2008. Det var trevligt och kul, men jag hade fruktansvärt ont i ryggen. Det gjorde till och med lite ont att sjunga...
   Efter övningen fick jag skjuts hem, och i samma veva fick jag ett sms av min vän Maria, som sa att det skulle vara Kenny Starfighter-kväll hos Jonna. Jag blev otroligt sugen, och ville återvända till stan, men pappa som är massör och som skulle fixa min rygg var på middag hos mormor... Hur skulle jag då göra? 
Jag ringde pappas massage-kollega och frågade om jag fick komma ut till hans stuga och få lite hjälp. Han är typ proffs på snea ryggar, så han vred och drog i mig, så jag trodde jag skulle gå av! Men, det gav resultat. Jag kunde i alla fall stå upprätt efteråt!

Såhär såg det ut när jag försökte stå så rakt som möjligt och inte ha ont...


   18.10 klev jag på bussen på tågstationen i Jörn för att åka tillbaka till stan.
Busschaffisen var dock rätt ouppmärksam och backade in i ett träd. Hela bussen skakade till, och några sekunder senare kom en passagerare fram till honom och sa att hela bakrutan var borta. Han var inte så brydd, utan gjorde ett nytt försök att vända bussen, men var då istället på väg att backa in i tågstationen!
När vi kom upp på busstationen gick chaffisen ut och kikade på skadan. Han hade nog inte fattat att HELA rutan var borta! Redan då var vi en kvart försenade, och eftersom han inte fick itag på en annan buss, så fick han lov att köra den trasiga ändå. Efter nån kilometer sa han att han skulle sänka farten FRÅN 70 km/h, vilket gjorde att det tog nästan en halvtimma längre att åka till stan än vad det brukar göra.
   Jag som skulle åka med en annan buss till Bergsbyn, fick istället traska hem i regnet... Inget fika, och inget Kenny Starfighter-avsnitt heller.

   Idag har jag ägnat mycke tid i sängen, och på stan. Imorse när jag vaknade var jag otroligt spänd i ryggen, så jag försökte ligga och slappna av i hälsosamma lägen för ryggen. Det var skönt, och det hjälpte.
Kl. 15  var det dax att träffa min gamla klasskompis Karro, för en middag på stan. Det var otroligt trevligt, och det är kul att det känns som förr. Som att vi hängde igår lixom. Då är man vänner, när man trots så lång tid från varran kan umgås precis som förr. Vi gick på stan både före och efter att vi åt på Subway. Gott gott!

   Nu har jag landat i sängen med datorn i knäet. Det har gått ovanligt bra med ryggen idag, inte kännt av den mycke alls när jag gått på stan, men det är skönt att slappna av nu igen.

Över och ut


Varning!

I flera månader har jag fått en hel del konstiga meddelanden på min mobil.
Ex. WIN: Klar för neste? Vilket av följande djur kan inte hoppa?
                                           A: Elefant
                                           B: Katt
                                           C: Hund
                 Sms:a WIN A, WIN B eller WIN C till 72077

Jag har inte fattat vad det varit, och i bara ett av alla dessa meddelanden jag fått har det stått en internetadress. Nu tog jag mig i alla fall i kragen och kilade in på den där adressen.
Nu förstår jag vart mina pengar tar vägen..... Jag är upprörd!

http://wixawin.com/se/contact.html - läs  vad som står!! Vansinnigt!

Varför jag är upprörd är för att dom snott mina pengar! Men främst för att jag aldrig någonsin anmält mig till någonting sådant!
"Om någon annan har anmält ditt nummer till oss kan du inte bevisa att det inte var du som gjorde det."  Jaha, men då kan dom ju leta reda på hur många mobilnummer som helst på typ hitta.se och säga att det var jag, för jag kan inte bevisa att det inte var jag som anmälde mig till detta...

Dessa värdelösa frågor har alltså skickats ut 8 ggr/månaden, och varje sms kostar 15 kronor, bara att ta emot på mobilen! Det blir ju 120 kr/månaden på frågor som - vilket djur som inte kan hoppa, eller vilket land som inte är skandinaviskt!

Så, detta är en varning! Får du någon gång ett liknande sms som börjar med WIN, så skicka på en gång 'STOP' till 72077!

Klart slut


Pain!!

Sketans rygg!!
   Gick på stan tidigare idag, och vid ett tillfälle snubblade jag till lite, och kände vid nästa steg att det kändes som att en kniv högg in i ryggen (hur nu det känns..) Jag var då uppe på CK, och förstod inte hur jag skulle ta mig hem! Även om jag skulle ringa nån om skjuts så fattade jag inte hur jag skulle ta mig till bilen.
Envis som jag kan vara så började jag tjura mig hemåt. Det gick faktiskt, med korta steg...
När jag kom hem var det inte få farligt ont. Då var jag varm och cirkulationen var igång, men nu är det vissa lägen som får mig att vilja skrika!

   Har varit med om nått liknande förut en gång,men då var jag hemma i Jörn, så pappa, som är massör kunde fixa till mig på en gång. Nu är han och mamma i Luleå, och ska vara där till imorgon, å jag vet inte om jag klarar mig till dess!
Jag vet inte vad jag ska göra! måste jag dra till akuten?!
Jag har ju inte tid med det här! Jag ska ju bort ikväll, å imorgon ska jag till Jörn på övning inför julkonserten som komma skall..

ha en trevlig lördag! själv ska jag försöka i alla fall....

Kreativitet tack!

   Jag känner att det börjar vara på gång! Jag får för mig att kreativiteten börjar komma tillbaka! Äntligen! Men jag borde inte ta ut nått i förskott, för jag har haft fel om detta förut. 
Jag längtar verkligen efter att få ta itu med usa-albumet, att rita ett nytt rum i paint, eller sy den där väskan med tyget jag fick av min kusins mormor. 
Jag vill, jag vill!! Men, är kreativiteten inte där så vet jag att det inte ger nått att ens försöka. 

   Ja, nu har vi kommit till den tråkiga delen av hösten. Löven börjar snart helt att ha fallit från träden, färgerna har tonat ut i nån blaskig nyans, och för tillfället regnar det och är kallt...
Däremot är det nått speciellt med regniga, blåsiga höstkvällar som jag gillar. Att sitta inne i värmen, kanske ser en film och dricker ett gott te, och utanför fönstret så hör man vinden vina och regnet smattra mot fönstret. Eller varför inte ta en liten promenad i ovädret för att vakna till lite! Fast, det första alternativet gillar jag nog bäst, eftersom jag älskar värme.

   På senaste tid har jag verkligen upptäckt SR.se - P3! Har dock inte gett mig på att ställa in kanalen på radion, utan väljer själv och vrakar på deras hemsida på nätet. Där finns ju allt från bra musik till dålig musik, humor som Mammas nya kille, tex Patrik, Job och Thunder.
På Digilistan kan man verkligen upptäcka nytt, som tex denna: http://www.youtube.com/watch?v=xA-w6bjwUJI&feature=related Jag har aldrig hört den förr, men jag gillar den!
   Det är helt sjukt vad musik kan betyda!
Den senaste månaden har jag tyckt att det inte funnit nått bra att lyssna på. Jag har varit less allt, på radion, det jag har på datorn, och jag har inte lyckats hitta nått nytt på youtube heller. Det har helt seriöst varit en jättejobbig period för mig, att vilja stänga av allt jag hör, istället för att lyssna på det när jag egentligen är beroende av musik.
Kanske att det också har med kreativiteten att göra?!... För bland ca 7000 låtar på min hårddisk borde det finnas minst en som jag aldrig har lyssnat på, och som säkert också är bra, det är bara det att jag inte kommit mig för att leta efter den. Har inte haft nån ork, ingen lust.
Nu är jag peppad. Här ska städas i hårddisken!

Nu får det vara slutpladdrat! Det är 2 oktober, en ny dag - dax att göra något! 

                                                                        Roger över, Roger ut!


RSS 2.0