Trötthet!!!

Jag blir tokig på den här tröttheten som fullständigt slagit ner mig! Ögonen bara svider, det känns som att jag inte sovit på veckor, koncentration och motivation är en bristvara just nu...
Varför det?!


Lite blandat

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg från idag så har jag varit sängliggande ända fram till middagen idag.
Det var segt, men väl behövligt, konstigt nog. Den senaste veckan har jag varit så extremt trött, att jag flera gånger/dag varit på väg att somna sittandes. Har drömt en massa konstiga saker på nätterna, som väckt mig osv. Men idag fick jag sova ut, vila hela kroppen! (Förutom spänningarna i nacken som gav mig huvudvärken...)
Jag har också haft god tid på mig att fundera och konstatera. Så, det har ändå inte varit en helkass dag.
Sen blev den bara bättre. Huvudvärken gick tillbaka lite efter lite mer mat. Hängde en liten stund på Albins rum, då jag fick njuta av gitarrspel. Sen hade vi cellgrupp, blev dock ingen grillning. Men ack så trevligt!
Tvingade mig sen ut på en cykeltur med Albin. Det var inte den behagligaste turen jag gjort, men det var skönt med luft och motion, efter en dag i sängen.
Avslutade kvällen med ett mysigt fika i Granen, med efterföljade filmsnutt i Aspen. Pigg(are) och gladare!

När jag kom tillbaka till mitt hus nu ikväll, så slog det mig verkligen hur naturlig denna plats känns för mig! Trots att jag snubblar in över skor som tillhör människor jag nästan inte ens känner. Dom delar mitt hem och min vardag! Och det känns naturligt! Den tanken, på den naturliga känslan - fick det helt plötsligt att kännas konstigt! Konstigt underbart! Jag är så otroligt glad att jag är här, trots allt!

En annan sak som känns är att jag blivit aningens tunnare!
Jag trivs inte i jeans längre, för dom sitter inte på sin plats som förut, och mitt fodral till klänning är nästan för lätt att ta på sig nu för tiden... Så, förutom att jag inte känner mig bekväm i mina kläder, så känns det bara bra!
Bäst av allt är att jag inte gjort någonting för att detta skulle hända! Jag njuter bara!

Och på tal om känsla så saknar jag Tom som går i min klass, han drog till London idag! Dålig tajming av honom att dra när musicerandet äntligen fick en kick! Han lärde sig nämligen spela piano till min jullåt igår. Snabbt gick det och snyggt blev det! Och jag blev peppad! Sen är Tom en väldigt rolig människa, så han får skynda sig tillbaka så han kan underhålla mig snart igen!
I helgen är det visst många andra som också åker, fast hem till sig. Då kommer jag att sakna dom också!
Men jag ska försöka hålla saknaden borta med att öva, öva, baka kladdkaka, öva och kanske basta(?).


Öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva

Färgpennor

Igår kväll var jag trött, less m.m. så jag satte mig ensam på mitt rum, i min egna lilla bubbla, och provade att för första gången rita med färgpennor!
Pennorna jag äger har inte så många färger att välja på. Konstiga färger var det också, men förutom färgerna så blev jag nöjd!

Jag saknar Mirre!!


 

 


 

Idag har jag legat i sängen hela dagen. Vaknade med huvudvärk, tog tabletter och somnade om. Sov till 11, låg sen kvar ett tag till i sängen. Klev upp och gjorde mig klar, käkade lunch i matsalen, sen gick jag tillbaka till sängen. Nu är jag less!
Ska försöka piggna till mig ordentligt så jag orkar ut med cellgruppen för lite grillning ikväll.


Noteringar...

# Jag gillar mina nya kinder! Dom börjar vara vältränade! Säg UI snabbt om och om igen, länge! Då du!
# Älskar när jag hittar ny, bra musik! Och jag gillar att jag också börjar lyssna mer på instrumenten i en låt.
# Jag känner mig kreativ, men jag har ingenting att pyssla med. Inga pennor, inga papper, inget lim...
# Skavsår under fötterna är inte skönt!...
# På min anslagstavla i mitt rum står det "Tystnad är en del i talet".
# Jag har jättelång lugg nu!!! Börjar vara tokig på den!
# Klara, Eija och Adam, kan ni inte komma hit?!
# Jag gillar verkligen folket här!
# Trots dåliga dagar, brukar jag ändå skratta högt för mig själv. Då inser jag att jag har det rätt bra i alla fall. :)
# Jag vill busa med Hugo!
# och på tal om Hugo, så gillar jag inte att han lärde Albin vad som menas när man säger "näsa"....
# Skulle vilja vara riktigt bra på gitarr! måste öva!
# Körövning om en timma, det ska bli kul!



Mitt lov

Imorgon börjar skolan om. Det känns lite både ock. Det känns jättekul att komma igång igen. Nu ska vi börja med våran jul-uppsättning, och det ska bli så skönt att få rutin i vardagen igen! En mer normal dygnsrytm och regelbundna mattider.
Under lovet har det dock varit väldigt skönt att inte ha någonting att anpassa sig efter. Dagarna har börjat och slutat senare än normalt, mattiderna, tja, det har verkligen kunnat vara när som helst! Dock har kosten inte varit så extremt varrierad, då tackopaj lagats två gånger i dubbel sats, och då bara jag och Albin delat på det. hehe
Det har varit väldigt skönt att ha varit så få. Det har varit jag, Albin och Jesper som ägnat våra dagar i Granen. Sen tillkom Liselotte, Sara, David och Tom också, men dom kom lite senare. Det har setts Starwars eller Harry P varje kväll... *host, fast jag har dock mest ägnat mig åt att sova till dessa filmer.
Jag har varit The Mistress, jag har fått rå om grabbarna, bakat, diskat, fixat och donat. Det har varit mysigt, och väldigt uppskattat!
Nu börjar folk droppa in igen. Det är både ock! Jag gillade verkligen det lugna när vi bara var så få, men jag saknar och längtar efter alla jag inte träffat på en vecka!

Jag har ju dock inte varit här på skolan hela lovet. Nej, jag drog till stan för några dagar. Där har jag bott hos min syster och hennes familj, busat massor med Hugo, träffat brorsan, haft Albin från skolan på besök och sedan sett bio med han och Nils från klassen. Ätit lunch med min vän Anna och shoppat loss på stan.

Tja, detta var mitt lov det. Det var ett mycket bra lov! Laddat batterierna, det har jag verkligen gjort!
Nu ska jag gå och öva sång! Ohh! igår när jag var och övade så klarade jag av att göra en övning helt i bröstklang!!! Den övningen har jag aldrig fixat helt i bröstklang förr! Det lät inte snyggt, inte nånstans, men det gick! Det börjar hända gejer!
Ja, NU ska jag gå och öva!
Ha en bra dag!

Take care now, byebye then!

RSS 2.0