Mackan!

JAG SAKNAR MARKUS!!!
Han är mig en bra vän!


"Ro ro ro din båt, försiktigt nerför strömmen..."





Idag har jag åkt gummibåt med Mirre, Braafen, Bettan och Mackan!
Det hade kunnat vara bättre väder, men det var ändå väldigt lagom. Det blåste en del, och himlen hotade ständigt med mörka moln. Men en hel del sol fick vi i alla fall. Och en trevlig stund tillsammans!

 

TACK FÖR EN HÄRLIG DAG ÄLSKADE VÄNNER!

 


Ett ljus för Norge

.. och en tyst minut hölls även på Nygatan.


Trästocks!

Nu sitter jag här och tycker att det är surt att jag inte lekte fotograf under Trästockfestivalen. Det hade varit riktigt kul att ha lyckade och snygga konsertbilder, bilder på vännerna jag träffade och människor jag såg. Bilderna jag har nu är bara mer som typ "bevis" att jag varit där.

Hur som haver! Jag har haft jobbhelg i helgen, men när jag inte har varit på jobbet så har jag varit på trästoks.
Det har varit lite si och så. Jag har själv inte varit så peppad hela tiden, eftersom jag varit slut efter jobb m.m. Men det har varit kul att träffa kompisar och det har ju varit en del bra musik.
Årets bästa = Lisa Miskovskys tysta minut för grannlandets sörjande
Årets sämsta = slagsmålet jag fick bevittna. En grabb fick in en riktigt rejäl smocka på en annan grabb som stod bakom min vän som gick emellan dom. ... Ett tag var det spännande!...

Min tremening och vän Sara sjöng i ett tält. Duktiga var dom!

 

Lisa gjorde en mycket bra konsert tyckte jag!

 

Tove var en liten besvikelse, men får ändå godkänt.

Här har Peter R, Linn och brorsan tagit skydd under ett tak, för det kom ett rejält ösregn!


Världens bästa tjejdag!

Igår blev det en riktig tjejdag! Jag steg upp och gjorde mig klar för en LinneaMartinadag som vi hade bokat in. Vi började med pizza vid älven, för att sen gå lite på stan. Hamnade sedan nere vid älven igen och pratade och njöt av solen. Gick förbi ica innan vi gick hem och åt middag, innan det var dax för Linnea att dra till sitt jobb.
En fantastiskt mysig dag med en av dom bästa! Jag är glad för det väder vi fick, och jag är glad att vi hann med denna dag! Snart flyttar jag ju!!!

 

Efter middagen cyklade jag sen till Prästbordet, där Mirre väntade på mig. Vi begav oss ner till Medlefors och hade kul en stund. Den där stocken var rolig att springa på. Rätt bra balans har man ändå. :)
Traskade sedan tillbaka till lägenheten och hämtade koftor, för sen satt vi ute på kyrkholmen när Bettan slutade sitt jobb, just på kyrkholmen. Vilket bra snack vi hade! Där blev vi sittandes någon timma innan vi gick hem till flickorna och lyssnade på musik och bara hade det mysigt. Klockan var närmare halv 2 innan jag fick mig iväg. Cyklade över torget och sa hej till Johan som vaktade på krogen innan jag kröp ner i min renbäddade säng - nöjd över dagen som varit!

 

Jag känner så underbara människor!


Grattis SimRon

Så var det dax för Simon att fylla år
och en dikt blir gåvan han av mig får.
Jag tror att han hellre mina ögon skulle vilja ha
för mig skulle det ju dock vara mindre bra.
En dejt och sen 5 år senare
sedan dess har våran relation inte blivit klenare.
Han finns alltid bara några få knappar bort
eller i stolen brevid då vi skådar biofilmer av olika sort.
Att laga mat på Tipset är nog grejen han bäst kan
men hans dröm om att bli discgolfsproffs kan nog också bli sann.
Han drar gärna på en rockig festival flera mil bort
med sin vän vars hår inte alls är särskillt kort.
Ja hans födelsedag är nu sannerligen här
och jag hoppas han får fina paket eller en tårta med bär.
Simon, ha nu en jättefin dag!
Många grattiskramar till dig från jag!



Grattis Simon!

Just nu ett bra jobb

Jag gillar mitt jobb! Som det är just nu i alla fall. Det är bra patienter, bra personal, ibland dock lite väl lite att göra, men det ska man inte säga. Det har gett mig tid att få hjälpa min vän och sjuksyster till kollega Anna med lite smågrejer runt sånt inte jag får göra som undersköterska.
När det gäller att ta blodprover så har det dock inte varit mitt år... Visserligen har inte patienterna heller bidragit med allt för bra kärl, men det är ju alltid någon annan som lyckas när jag gett upp... Kul för dom, trist för mig! Det är ju så roligt med blodprov! (Jag vet att det kan låta sjukt)...

Om 40 dagar är det dax för mig att flytta. Jag vet inte vad jag har för känslor inför det... Det ska bli kul att göra något jag aldrig tidigare gjort, men samtidigt känns det väldigt jobbigt och läskigt!
Jag ska ju inte heller bara flytta in, jag måste ju också flytta ut, ur min lägenhet, typ... Min kära vän Linnéa ska ta över min lägenhet medan jag är borta (som det ser ut nu), så hon lånar också mina möbler och mitt porslin m.m.

Jag hade tänkt ta mig en liten promenad, men råkade äta lite för mycke av den goda rätten Tacos... Ska nog dra igång ett Vänner-avsnitt, eller två... Sen, sen går jag ut en stund.

Ps. Jag är fotosugen!


Fotade lite i Jörn i helgen i alla fall...




Detta är hög klass!


Kens konfirmationsfest och Nordanåhäng

I lördags var det dax för min kusin Ken att konfirmera sig. Tyvärr missade jag själva konfirmationen i kyrkan, men firandet var jag med på. Vi var på kyrkholmen i logen som är där. Största delen av släkten var med, och vi fick jättegod mat och fika.

 


 

Igår hängde jag med Syrran och Hugo på Nordanå. Vi matade fåglarna och lekte lite i lekparken.
Det var jättefint väder, men jag höll på att frysa ihjäl! Fy va bortskämd man är med värmen! Men, det var kul att komma ut en stund. Hugo verkade ha kul när han inte grät i alla fall. Han håller ju på att bli stor och få tänder!

 


Stadsfesten 2011

I fredags var det så dax! Robyn på stadsfesten!
Hon var riktigt bra! Mycke play-back dock, men hon gjorde en bra show!
Kvällen började med middag hos mig med Eija, Betty och Linnéa. Peter R anslöt senare.
Efter en sväng till Sörböle, gick vi in på området. Vi började med karusellerna, sen hittade vi oss en plats på torget tillsammans med brorsan och hans kompisar. Jag fick sitta på en av dessas axlar en liten stund, vilket var suuperkul! Det tyckte dock inte vakten Johan var lika roligt, men, äh! :P
Det blev en liten sväng karusell till innan jag gick hem och la mig i min sköna säng!




(Bilderna har brorsans kompis Ida Stenberg tagit.)


Tanken var inte att jag skulle gå in på stadsfesten på lördagen, men, det blev så ändå. Hängde en del med brorsan, innan jag tappade bort honom och alla andra. Men sen hittade jag min vän Simon N, som jag såg Mustasch med. Inte riktigt min musiksmak... Då var Timbaktu mycket bättre. :)
Åkte även denna kväll en karusell med brorsans kompisar innan det var dax att gå hem och sova. Eller, tja... Det var inte så lätt när grannarna inte kunde bestämma sig för om dom ville vara inne eller ute, men till slut blev det tyst.

Mirre och Bettan på besök

I torsdags fick jag besök av Miriam och Betty. Betty kom lite senare för hon jobbade till 20.30.
Innan Betty kom så hann jag och Mirre käka middag, och ligga nere vid älven på en filt och prata i kvällsolen.
Gick hem för att möta upp Betty, som överraskade med en liten present! En Pimm's från England!
Hon fick också smaka av middagen, innan vi åter gick ner till älven för lite "efterrätt" i form av melon, jordgubbar och choklad. Mmm! Mysigt!


RSS 2.0