Ipren å viljestyrka

Nu är jag less på att kämpa mig igenom dagarna på Ipren å viljestyrka...
Förra fredagen drattade jag dit med feber å förkylning. Hela fredagkvällen och lördagen låg jag i soffan eller sängen. Söndagen kändes bättre, sen drog det igång igen på kvällen. Måndagen var jag liggandes igen med en ny sväng feber. Tisdag och onsdag kändes helt okej. Onsdagen faktiskt riktigt bra. Å dum som jag var hängde jag med till Boda Borg....
Så, tillbaka till febern och trånga lyftvägar, och ett sjukt gäggigt huvud.
 
Jag har mer eller mindre sagt ifrån mig alla teoretiska skolarbeten nu, bara för att känna att jag ska hinna göra nått!
Jag hinner inte gå igenom inspelade lektioner, hinner knappt öva på stämmor, eller ens mina egna sololåtar, och snart är det dax! Nästa helg drar alla spelningar igång, och det är mycke kvar!

Även om jag går å lägger mig i sängen för att lyckas få nån sorts återhämtning, så slutar det ändå med att jag bara ligger å planerar, funderar och övar stämmor m.m. ändå, för när annars ska jag hinna...
Kroppen och huvudet vilar aldrig!
Jag är sjukt peppad på alla spelningar som kommer snart! Det ska bli så kul! Men det ska bli skönt när allt är över också! Då ska jag pusta ut!
 :)

Noteringar...

¤ Jag längtar så till 1 januari, då inte bara det nya året börjar och att min bror fyller år, utan också till att få skriva "Citat vi minns"! Jag har redan så sjukt många klockrena kommentarer i mitt lager!
¤ Jättemånga i min klass har undrat varför jag varit så glad hela dagen. Jag har stått som ett ?.. Jag har inte varit ledsen, sur eller nått annat i den stilen, men överdrivet glad har jag inte själv lagt märke till att jag varit. Men jag tackar och bockar, och njuter av att andra tycker det är kul att se mig glad. :)
¤ Jag måste plugga rytmer!!! *TakeTan KeTanke TanTan*
¤ Jag gav mig själv sångförbud i helgen. Jag sjunger för många för ljusa sånger nu för tiden, så jag blir hes. Inte bra!
¤ Jag är så sjukt peppad på alla julspelningar och luciatåg vi ska göra!
¤ Jag saknar min älskade familj!
¤ Jag har gjort bort rätt mycke teoriläxa, jag är stolt över mig själv!
¤ För nån vecka sedan fick jag ett sms från David som skrev att Mumford & Sons spelar i Swe i vår.... JAG VILL DIT!!!!
¤ Jag drömmer om att bo i kollektiv någonstans i sverige efter detta år!
¤ Dax att se vad rösten klarar nu! Dax att sjunga upp inför repet efter middagen!

Mitt rum

Jag har ju inte visat hur jag bor!
 
 
 

Bara för att den är söt

 

En lång lista

Skrev just ihop en lista med allt jag måste öva på.
Än så länge har jag kommit till 15 sånger, och då vet jag ändå att jag inte skrivit upp alla än. Men, dom som inte står på listan är sånna jag tror mig redan kunna något sånär. Då menar jag stämmor, typ.
 
Ögonlocken svider och halsen är svårväckt.
Men, det är bara säga "hejdå livet"! Dax att öva!

Konsert, födelsedagar, maskerad och vildmarksäventyr

 
 
 
Oj va jag ibland önskar att bloggen kunde skriva sig själv! Jag är ju som sugen på att uppdatera vad som händer, med text och bilder, men jag orkar aldrig ta itu med det...
Men nu får det allt lov att bli en liten sammanfattning av vad som hänt sen en tid tillbaka, bara för att!
 
Torsdagen 25/10, veckan innan lovet, ja då hade vi detta läsårs första konsert!
Det var så hejdundrans kul! Jag var sjukt nervös innan, men eftersom min ensemble spelade som grupp nr 2 av 2, så hann jag göra av med nervositeten i form av dans till den andra gruppens spelning! Effektivt! När det då var min tur att kliva upp, så njöt jag bara! Det var också kul att få tryggheten bekräftad efteråt, av vännerna som sett mig förut, och som ser skillnaden! För övrig var jag sjukt stolt över alla andra i min klass! Vi alla rockade verkligen!
 
 
   
 
 
Dax att nämna födelsedagsbarn nu då! Jag nämnde ju i förra inlägget att vi var och firade Sara inne i umeå under lovet (2/11). Tyvärr har jag inga bra bilder från den kvällen, men det var i alla fall väldigt trevligt!
Jag har bilder från Samuels födelsedag (7/11), då Sara och Maja så snällt bakat en tårta åt grabben!
 
  
 
I fredags (9/11) var det maskerad här på skolan! Det var mycket trevligt, och väldigt kul! Det var jätteroligt att så många hade ansträngt sig och fixat värsta kostymerna! Vissa mer home made än andra, alla lika bra!
Jag var inte med i planeringsgruppen för kvällen, men jag halkade in på ett bananskal och fick hålla i 3 lekar. Vad gör man inte för en krasslig vän. Innan kvällen var slut hade vi haft "improvisationsteater", lekt hela havet stormar och shakat loss rejält med dunkande musik och flashiga lampor! Tack för en kul kväll!
 
 
 
 
 
Efter en kort natt kom så Lördagen den 10 november, och Markus 20årsdag (och min namnsdag).
I ett tråkigt väder åkte jag, Liselotte, Vincent, Maja, Nils och Aron iväg till Norsjöwall´n för att hälsa på Liselottes mamma som bjöd oss på riktigt mumsig mat och efterrätt! Efter några timmar där, begav vi oss sen till Svansele Vildmarkscamp ute i skogen, och jag menar på riktigt ute i skogen! Ingen ström, inga ljus, bara facklor och gemenskap! Efter en guppig och kurvig väg var vi framme, och vi passade på att gå in för total avslappning! På renskinnen i kåtan låg vi i timmar och lyssnade på ljudet från brasan, pratade och hade det jättemysigt! Sen avslutade vi kvällen med att bada vedeldad badtunna! U.N.D.E.R.B.A.R.T. Men... sen var det ju resan hem också. Jag tänker bara säga att sträckan på 2,5 mil tog 2 timmar att köra. Eller ja, förutom Vincent, som körde hem, så fick vi andra gå nån kilometer i mörkret pga halkan. Det var underbart att komma hem till mamma och pappa den natten! Ja, vi slaggade i Jörn, innan vi på söndagen begav oss hem till Dallas igen, alla nöjda med helgen!
 
 
 
 
 
 

 Tack för massor av bra dagar!! Jag har så fina vänner!

Gott livstecken!

Dags att ge livstecken!
Jag lever och mår, ja, det gör jag verkligen!
Livet här på Dallas rullar på efter en veckas lov och en ny skolvecka.
 
Lovet startades med besök av David från min förra klass. Det var mycket trevligt! Vi drog in till Umeå och fikade lite bla. Jag åkte sen hem till Jörn för några dagars total återhämtning och reparering! Åter på skolan levde jag och 5-6 st (däribland Tom från förra klassen) ett tätt kollektivlig, och hej å hå va mysigt det var! Vi gjorde N.A.D.A, eller, vi såg film, serier, grabbarna spelade tv-spel, vissa övade och vi lagade mat tillsammans. På nätterna klämde vi också ihop oss, majoriteten av gänget, i ett rum. Det var varmt! Vi besökte också Umeå en kväll för att fira Sara som fyllde år! *grattis igen!*
Sen städade vi bort alla chipspåsar, dippar, tomma pet-flaskor och smutsig disk. Och så återkom vardagen!
 
Jag har under veckan mått bra. Alltså, verkligen bra. Men det har nästan varit läskigt! Eller, snarare ovanligt?
Jag har inte haft något att grubbla på. Jag har inte känt mig stressad på samma sätt. Jag har inte haft ont någonstans, och jag har inte haft dåligt självförtroende. Eller, det skulle va lögn att säga att jag inte känt något av detta på minsta lilla sätt, för det har jag, men det har varit marginellt mot för vad det brukar vara. Annars är detta vardagsmat, så jag passar på att vara så nöjd och tacksam som jag bara kan vara medan det är såhär, och hoppas att det så kommer att förbli!
 
Imorgon är det fredag! Helg! Vi har två ensemblelektioner (mitt favoritämne!), sen har vi maskerad på kvällen här på skolan! Det ska bli sjukt kul att se vad alla andra ska vara! Jag själv ids inte slå på så stort, men jag tror jag kommer bli nöjd ändå! Förhoppningsvis bjussar jag på en bild sen!
På lördagmorgon bär det av till destination Vildmarken! Där ska Markus firas som fyller hela 20 jordsnurr! Med mig till festen har jag 6 stycken från skolan, och dom ska få träffa en stor del av min släkt, eftersom Markus kusin är min kusin! Det ryktas om badtunna, bastu och uppstekt palt! Yeah!

Tja, detta vart lite blandat ordbajs om förgången tid och kommande tid, men men!
Jag lever och har det gött! Det hoppas jag att du också har! ;)
Nu ska jag sova!! God natt!
 
 

RSS 2.0