Dröm

 
Ofta, när jag dagdrömmer, då drömmer jag om detta... Bakning. 
Kanske inte låter lika spännande som en resa till Hawaii, och det kan jag hålla med om. För Hawaii drömmer jag också om. Men jag vill baka. Jag skulle kunna baka typ jämt. Om jag hade haft pengar. Om jag hade haft tid. Om jag hade haft förvaringsplats. Om jag hade haft ett bra kök. Om jag inte hade velat äta upp det själv...

Ikväll var finalen av Desertmästarna. Vet inte om jag tyckte att rätt person vann, men.
Hur som helst. Tänk om man hade varit lika duktig som dom! Kunnat alla "recept" i huvudet, varit expert på smaker och kombinationer, konsistenser och texturer. Det hade varit kul!

Men när jag inte känner att jag har så mycket av det som står där högst övert, så känns det som att det är sååå långt bort innan man skulle kunna få klämm på liknande saker som mästarna. 
Men, jag nöjer mig också med att bara drömma. Det är allt bra gott det också!
 
 
 
 

Det här är...

Varför bloggar jag inte längre?

Det är något jag har grubblat på en hel del på senaste... Jag saknar det...
Men så kom jag plötsligt på att det känns lite som när jag kom hem på loven från mitt underbara Dallas. Jag visste inte vad jag skulle prata om. Ingen där hemma visste ju vem Samuel, Albin, Maja, Adam, Joel m.fl. var... Ingen där hemma visste vad Lönnen och Tallen var, annat än trädarter.
Ingen fattade hur najs det var att gå en böna. Vadå böna?

Lite så känner jag nu. Men lite dubbelt upp. Jag vet ju knappt själv vart jag är! Jag vet inte vilka människorna i denna stad är!

Men så tänkte jag att, skit samma!
Nu tänkte jag presentera dom ansikten som står mig närmast här nere.

 

 

Det här är Philip och Linnea. Philip är Vincents bästa vän, och Linnea är Philips fru.
Dessa två träffar jag inte så ofta som jag helst skulle vilja. Dom är två fantastiska människor! Två förebilder! Gästvänliga och roliga!
Jag och Linnea har umgåtts lite på tumanhand, och jag personligen tycker att vi har ganska mycke likheter där inne nånstans.

 

Det här är Klara, min barndomsvän och kombo!
Vi var lite oroliga innan jag skulle flytta in, tänk om det skulle skära sig totalt mellan oss! Vi som bara brukar ses en gång/år, skulle nu dela sovrum, försöka få tv-tiderna att funka, morgonrutinerna!
Men det fungerar fenomenalt! Vi umgås inte så mycke bara vi två, vi hittar inte på så mycket som jag skulle vilja, men vi är så duktiga på att prata och ha trevligt när vi är hemma båda samtidigt!
Klara är verkligen fantastisk! Sjukt peppad tjej på sitt vis!

 

 

Det här är Vincent, min pojkvän som jag blir mer och mer kär i!
Dom flesta av er som läser min blogg känner ju redan honom.

 

För övrigt så sa jag upp mig från mitt jobb för ganska precis en månad sedan. Anledningarna tänker jag inte ta upp här. Men så blev det.
Jag var snäll och gick med på att jobba lite längre än min uppsägningsmånad, så jag jobbar till och med den 21 december. När det sista passet är gjort, tar jag och vincent våra väskor och åker upp till norr för jul/nyår! Det ska bli så skönt!

Och... under det "lovet" kommer jag att få ett mail. Ett mail med scheman för mitt nya jobb som börjar den 5 januari 2015! Örebro sjukhus, here I come!!

 

RSS 2.0