Lådor överallt!

Just nu är jag nästan mer sugen på att packa upp allt jag redan packat ner i mina flyttlådor.
Det skulle typ kännas lättare att leva så tills dagen innan jag drar...
Just nu är det bara kaos här!!!
Lådor och saker överallt!!!
Jag kommer inte åt att städa heller!
Allt bara flyttas runt!
Jag har ingenstans att ställa alla lådor! 

/En opeppad tjej...
 

En sån där dag...

Under dom 6 timmar jag varit vaken idag, har 4 av dom bestått av...... 
Jag har grubblat, skrattat, gråtit, känt mig lätt i tanken och i nästa sekund som att dragningskraften mot jorden 4dubblats! En halvbra kaosdag, så att säga.

Men vad är det är mitt i KAOS? Jo, A och O
Och det har jag också känt!
 
Men, så bestämde jag mig i alla fall för att ta en dusch. En duschning som inte avslutades med hårtorkning och en varm plattång, inte heller något smink! Och ja, det är så skönt att vara hemma i Jörn ibland!! 
Men, dom senaste dagarna har jag bestämt mig för att ta chansen och ge mitt riktiga jag en ny chans! 
Jag ska försöka att blåsa och platta håret betyyyydligt mindre!
Jag ska minska ner drastiskt på överflödigt smink!
Där kommer jag spara mycke tid och lite pengar! Och förhoppningsvis (än en gång) acceptera mig själv som jag faktiskt är! :)

Men hur duschen avslutades och allt det, det var bara en parentes. 
Jag kände i alla fall att jag fick ny luft av att duscha! Mer energi!
Så, jag tog mig i kragen och lyfte luren. Tyvärr vart det inga ringningar till billiga abbonemang, men det kändes värt det!
Först bokade jag flyttfirman!
Sen letade jag igenom Örebro kommuns hemsida efter nån som kunde veta något om dagverksamheter för dementa. På 2 minuter hade jag blivit lovad att få komma och provjobba! Dock bara inför möjligt kommande springvick, men ändå!! "Men, det låter ju som att du ska komma och provjobba för mig, direkt!" sa hon i andra luren! Jag älskar att höra hur okända människors röst och talsätt ändras under ett telefonsamtal - till något bättre! 

Mitt adrenalin sköt i alla fall iväg, och dagen kändes ännu lite lättare!

Nu har mamma och pappa kommit hem! Nu ska jag gå ner och ge dom varsin kram!
 
 

If we all give a little....

 

En veckas dagbok

Oj va tiden går fort ibland! Men det sägs ju att den gör det när man har roligt!!
 
24/7 - "Barnvaktade" Hugo efter en jobbdag och en stund på stranden. Jag fick då se tv, vilket jag inte gjort på evigheter. Inget jag saknat, men det var ändå för en gångs skull så najs att det är värt att nämna. :)
25/7- Följde brorsan och Carro till Ostvik för att spana på deras nyinskaffade hus, och ta ett dopp i deras kommande närliggande strand. Skönt vill jag lova! Men vad vi inte visste var att vi inte var nöjda där! Det blev en badturné på ett par till badstränder ända in på småtimmarna! Sjukt mysigt!
26/7 - När Vincent firades tidigare i somras, så fick han en "upplevelse" av Nils och Markus. Gummibåtsutflykt!
Så, vi pumpade upp båtarna och gled ner längst älven i det helt fantastiska vädret!
Kvällen följde med spel, promenad och bad med Nils kompis Anders. 
27/7 - "Svärfars" + Ludde anlände till falmarks flygplats denna morgon! Vi plockade upp dom och drog direkt till Jörn för att presentera dom för mina föräldrar för första gången! Stort! Ovädret hindrade oss dock från den utflykt till Vithatten vi hade planeat, men det blev nog så trevligt med spel och god mat istället. 
28/7 - Bjöd på goofrukost i min lägenhet, innan vi visade min magiska plats på Vitberget, för att sen köra lite minigolf och hinna äta en mjukglass i Bergsbyn innan ovädret brakade lös! En sväng förbi syrran, och en sväng förbi Lilla Mari hann vi också innan det brakade lös igen!! Sen avslutade vi dagen med att äta på Tre Kronor. Ja, grabbarna dom åt en Calscrove! Det kändes trist att skjutsa tillbaka "Svärfars" och Ludde till flygplatsen, men jag kunde inte vara annant än nöjd med dessa två intensiva dagar!
29/7 - Jobbade halva dagen för att sen gå hem, typ sjuk. Jag fick en tid hos doktorn efter att jag börjat känna mig febrig, och dessutom utan hörsel på höger öra (sedan 2 dagar tillbaka). Sen sov jag resten av dagen. Då menar jag att jag sov resten av dagen!
30/7 - Efter jobbet hängde jag hos syrran ett tag. Vi kollade på gamla bilder på hennes dator. :)
31/7 - På kvällen ville Vincent göra någonting kul. Vi tog en promenad till Alhems glass, och körde sen en match i minigolf! Jag tog nytt rekord! Superkul!
1/8 - Ännu en kväll denna vecka med oväder...
2/8 - Tog mitt pick och pack och drog till Jörn, för att sen dra vidare till Åmliden med mitt Streetlightgäng! Eftermiddagen och kvällen ägnades åt att samtala, be och öva inför.......
....3/8 - Då vi idag hade hand om Gudstjänsten på NorsjöBeachen!! Vilken succe!! Föör varmt väder, mycke folk! bra budskap, gemenskap och gott fika!
Halvdöd kände jag mig när jag sen kom hem till Jörn igen. Däckade en stund på gräsmattan i solen. Mmm. :)

 
Gummibåtandet
 
Minigolfandet
 
Ovädrandet
 
Gudstjänstandet
 
 
 
 

RSS 2.0