En bra människa!

Jag kände att det var dax. Någon behöver få veta vad jag tycker och tänker om personen i fråga.
 
Jag har under en ganska lång tid haft med dig att göra. Jag är ledsen att jag inte kan minnas mitt första intryck av dig. Men intrycket har i alla fall alltid varit bra! Du har väldigt ofta fått mig att tänka om, du har inspirerat mig att tänka positivt! Ibland har våra samtal varit höjdpunkter på dagen, och jag är ledsen att jag inte visat mer uppskattning för det. Du är för mig en stor människa, med stor vilja, stor styrka, stor glädje och en stor röst. 
Du är någon jag ser upp till! Och du är någon jag bryr mig mycket om, mer än du anar! 
Jag har förtroende för dig, och på samma sätt som jag känner ditt stöd så hoppas jag att du känner mitt!

 
  
 
Grönt i din ära Sara Samuelsson!
 
 
 
 
 

Tiden går...

Tiden går... Ibland jättesakta och ibland jättefort.
 
Tiden har gått jättefort sen vi slutade skolan. Det känns som att det var skitlängesen jag sist var på Dallas och delade en tårfylld solig dag med mina underbara vänner.
Tiden går dock extremt sakta när allt jag vill är att det ska bli augusti! Så jag får sätta mig på tåget och åka ner till Vincent och vidare till Alingsås, Gbg och kanske Vänersborg. 
Tiden gick så fruktansvärt fort igår när jag var i Bureå och hängde med Dallasfolket. Jag hann inte vara där så länge, men 2,5 timma har nästan aldrig gått så fort! Självplågeri var vad det var! *Jag ville stanna*
Tiden går extremt sakta när jag vet att 90% av sommarens lön kommer först i slutet av augusti... 
När jag mår bra, då springer tiden förbi och jag hinner inte få så mycke gjort för till och med egentiden hinner försvinna. Annat är det när jag inte mår så bra. Då känns en vecka som en månad. 
Tiden går också sakta när jag väntar på att ett myggbett ska sluta klia.... 
 
Och nu känns det som att tiden rinner iväg. Jag börjar jobba om 2 timmar och 45 minuter, och jag har varit vaken lika lång tid och den tiden har gått fruktansvärt fort. Bäst att sätta igång, så jag får nått gjort innan jag ska gå å ta itu med 2a natten på nya jobbet. 
 
Tjing!

Mors lilla funky Olle

yI väntan på att bloggenergin ska återvända...
 
 

RSS 2.0