Tack alla som medverkat

   Igår begav jag mig med bussen halv 2 till staden. Gick genast hem till syrran, där det spenderades en lång stund med samtal om framtid och tro. Sånt jag gillar vill säga. Svåra med djupa ämnen minsann.
Btw, jag ska börja bygga en stuga i skogen, bunkra upp med mjöl och konserver, för jag kommer inte att acceptera ett chip i handen eller pannan....
   Så var det dax för middag. Det är inte ofta man äter middag på Tatung en måndag, och det är inte heller ofta man blir bjuden! Kycklingspetten och potatisgratängen var riktigt gott! Nog det godaste jag ätit på Tatung någon gång!
Efter en underbart god och trevlig middag på Tatung med Farad och Marika + barnen, och en sväng på stan så hyrde vi en riktigt bra film jag blev tipsad om här om dagen! The freedom writers. En verklighetsbaserad och gripande film! Ett bra tips helt enkelt!!



   Ibland springer det in en svart katt i vårat trapphus. Det är ingen i uppgången som äger den, utan den hör tydligen till nån tant i nått annat hus här i närheten. Inatt var den nog instängd i vårat trapphus, för den skrek och skrek!!! Jag höll på att bli galen!! Men jag var för trött för att springa ut å slänga ut den!
När katta hade slutat skrika och jag hade fått somna om, gick det inte lång stund innan jag hörde "sätt upp stegen!" Såklart skulle stegen sättas upp just utanför mitt fönster! Det är nog lyhört som det är, men nu hörde jag verkligen vart enda ord som sas. Klockan var då just före 8 på morgonen, och jag ville så gärna sova ut!! Så jag var inte det minsta glad! (tydligen läcker det in i taket, så det var några snubbar som var där och lagade det.)
   Halv 1 var det dax att träffa Sara vid parkbron. Vi hade bokat in en fika på stan tillsammans, och det kan jag verkligen säga - det var en trevlig fika minsann! Ja, jag undrar verkligen varför vi inte umgåtts tidigare!
Vi satt länge på Glädjekällan och pratade och fikade. Guld tid!
Det har ju kommit en ny presentbod till staden. Vi kikade in där, och blev båda positivt överraskade av det trevliga paret som hjälpte oss hitta lite nya spännande teer. Jag käpte ett grönt te som luktade himelskt! Dock blev det en liten besvikelse, men ändå helt godkänt.
Efter en sväng på stan intog jag och Betty Subway för att äta middag. Gott, som vanligt!
Sen intog vi BIOstaden. Sarú? Jo, BIOstaden sa jag, du ä så slut! Kenny Begins -Yeah!
Det är nostalgi! haha!! men, jag säger nog ändå - tacka vettja serien Kenny Starfighter!



2 riktiga kanondagar! Tack o Tack till alla som medverkat! 
Tjing!


http://www.slutet.se/


.:.:.+.:.:.+.:.:.

Typ slöaste dagen ever! Idag har jag inte gjort nånting! nästan....
Jag steg upp, åt frukost, satt mig vid tv:n och såg Robinson och Let´s Dance.
Sen bytte jag skärm, till datorn... Där fick jag i uppgift att rita lite med blyerts igen. Det blev två bilder. En mer seriös än den andra... (kolla in dom på mamartina.bilddagboken.se vettja)
Sen har jag bara fortsatt sitta här.. Helt utan motivation till någonting! Det blåser mycke och snöar ute, så en promenad känns bara jobbigt just nu.

Jag skulle vilja lägga upp lite bilder från skoterfärden som blev av igår med brorsan och kusinen Eija. Dock är våran dator knäpp, så det går inte så bra. Men bilderna kommer förr eller senare att bli upplagda på bilddagboken.
Denna skoterfärd blev även den till Buberget, som vi var på förra helgen. Lika soligt och fint, men kallare och blåsigare, så det var inte lika njutbart denna gång.
Däremot blev det lite mer bus i backen. Vi grävde en liten grotta under skaren där man kunde ligga. haha! Kanske låter rätt barnsligt, men det var kul! Snöbus är helt klart underskattat för unga vuxna!

Igår kväll var det ju också earth hour, om du hade missat det....
Den timman tillbringade jag i mina kusiners gillestuga med sprakande eld i kaminen, levande ljus och gott fika i gott sällskap. Det var verkligen en supermysig timma med roligt och djupt snack!
Det är nästan så att jag kan tycka att strömavbrott borde förekomma oftare, då umgås man ju verkligen på riktigt! hehe
Min farbror berättade också, att det i en undersökning visat sig att det tidigare år när det varit eart hour - har det fötts många fler barn 9 månader senare. haha!



Hmm... Alltså, det här med bloggen... Det känns inte som att jag skriver så värda grejer så ofta... Stackars er få som läser den, känner jag ibland.... Håller du med, så ber jag om ursäkt...
Jag tyckte bara att min blogg var så dyster i början. Jag skrev ju typ bara negativa grejer, å det ville jag inte fortsätta med. Så, det här kanske låter tragiskt, men då har jag inget att skriva heller! Ibland vill jag inte bara skriva vad som hänt under dagarna, utan andra grejer som tankar å sånt, men då blir det för djupt å krångligt....  Så det går inte heller... Sen vill jag väll kanske inte att alla ska veta allt jag tänker på heller.
Men men... någonting blir i alla fall skrivet, å det är ju bättre än inget. Take it or leave it!

Kraaam!

... i efterskott!

Det här är ju lite pinsamt... Jag missade min egen bloggs 1års dag..... Det var en 23 mars.
Så, jag säger grattis till den och mig själv i efterskott!

Det har hänt en del sen jag startade här.. Tja, jag orkar ju såklart inte ta upp allt här och nu, ni kan ju själva läsa.. ;P
Att jag skulle ha den ett helt år, och längre trodde jag faktiskt inte... Bloggandet går ju såklart i vågor, och jag är nog inte ensam bland alla bloggande människor där ute, som känner likadant..




Några har kanske förstått att jag gillar Joakim&Joel
Här är deras nya video, som jag diggar faktiskt!! Så skön!




Och inte för att jag ser Family guy, men jag tycker den här är lite rolig...



Tjing!

24-25 mars

Det blev inget bloggande igår, jag hade som så fullt upp.
Så jag gör ett kort försök nu över gårdagen.

Peter - Grattis igen!
Igår tillbringade jag dom ca 2 första timmarna av eftermiddagen på café Lilla Mari med Jonna, Linnea och födelsedagsbarnet Peter. Det var jättetrevligt må jag säga! Och gott!

  
                                      Peter var lite rädd för gnistrorna

Jag tror nog faktiskt att jag tycker att Lilla Mari är det mysigaste caféet jag vet. Inte bara för att det är släktingar som sköter och äger stället. Gammalt och mysigt! Love it!


Idag har jag jobbat på Jörnköket. Idag blev det Grönan, där man packar grönsaker, skalar morötter m.m. En riktigt skön och rolig dag faktiskt! Jobbat med en som jag kommer riktigt bra överens med och som också har lätt till skratt.
Det blev mycke städning idag, vilket innebär mycke vatten. Och ingen av oss har haft så tur.
Jag skulle skura av en maskin och skölja av med högtrycken. Av misstag kom jag åt sprutknappen lite för tidigt, så jag missade maskinen och vattnet flög istället tvärs igenom rummet. Såklart rakt på morötterna...
Sen skulle hon skura golvet med en skurgrej vi har, som också kopplas till högtrycken. När hon skruvade på munstycket för att få skum, lossnade ploppen och vattnet sprutade även då tvärs igenom rummet, och även på henne eftersom hon försökte sätta handen för strålen.... Lyckat..? Nej! Samtidigt skrev hon förståss att jag skulle stänga av vattnet, men jag visste inte vilken av spakarna det var, eller åt vilket håll, så.... Ja, det hann bli ganska blött...
Sen hände en till grej med en annan vattenslang vid diskhon, men det är så krångligt att förklara så det ger jag mig inte ens på.
Jag har kort och gott haft kul idag. Dock avskyr jag att frysa, och det är kylrummen vi har skurat... *Brr*


Ja... Man har väll blivit gammal...
Nu för tiden är jag trött redan vid 21-22 på kvällarna! Förr har jag aldrig haft problem att sitta upp till 00 eller 01 på kvällarna, hela veckan även om jag skulle upp å jobba 7 på morgonen....
Nu, tja. Vad har hänt?! Fast, jag ska ju inte klaga. Det är ju skönt att somna tidigt om man har tid och lust med det. Dock är det inte lika roligt att vara trött på helgerna då det kanske händer nått istället! Jag blir ju så sjukt osocial när jag blir så trött... Inte bra! Jag får försöka bli ung igen helt enkelt! Haha

Nu ska jag ner till Eija. Mer behandlingar på G! Sån lyx! Gratis och allt, än så länge..  :)

U.N.D.E.R.B.A.R.T!

Igår kväll när jag lagt mig i sängen och blundade, åkte jag fortfarande skoter! Ja, det kändes så! Som när man flygit flygplan i massor med timmar, eller gungat i vanlig gunga eller hängmatta.
Igår åkte jag skoter, som du säkert förstod....
Kanondag minsann! Strålande vackert väder, varmt och inte så blåsigt! En perfekt dag för berget med utsikt utöver ett skogigt norrland.
Pappa hade varit upp på berget på lördagkväll och skottat till en snygg och bekväm "soffa" i snön, så allt var klar´t å betar´t när vi kom fram. Fikakorgen åkte fort fram - varm choklad och mackor! Kan knappast vara så gott som när man sitter ute!
Sen var det dax för lite åkning i backen. Skaren var så hård, så vi kunde åka ner för hela backen utan madrass eller liknande. Jag skrattade så mycke första gången jag åkte ner, att jag knappt kunde få luft!
Sen var det dax för lite mer fika! Och mobilen åkte fram med musik - och plötsligt blev det en andlig stund! Ett fantastiskt ställe att bli berörd på! *haha* Och har du aldrig lyssnat på Why med Nichole Nordeman, så gör det!!
Ja, några timmar senare, med mer åkning i backen, lite till choklad och ett anings solbränt ansitke begav vi oss åter hem.
Hem efter en helt fantastisk dag! Tråkigt bara att inte Ante kunde förlja!!



Längst vägen hem stötte vi på några renar. Eller, snarare säkert 200!
Det är konstigt att det känns så exotiskt på nått sätt, även om man rätt ofta ändå ser renar. Fast, å andra sidan är det inte så ofta dom är typ en halv meter från en och man inte sitter i en bil....



Sen blev det en soft kväll hemma med middag, bus, filmklipp m.m.
Riktigt skön dag! Helt underbar!!

Btw, om du knyter en ståltråd runt ett träd och väntar ca 12-13 år så ser det ut såhär.


Mer kramar åt folket!

Detta skulle jag också vilja göra nån gång! Så gött!



Btw, jättebra låt!

19 mars

Idag jobbade jag bara till 11. Underbart att göra en kort dag!
Jag var ändå lagomt nöjd i kroppen när jag gick hem, för det var en gryta på dagens meny, vilket alltid är tungt. Jag hann inte slita ut mig och ändå känna att man arbetat. Perfa!
När jag kom hem gick jag igenom den vanliga rutinen på datorn. Bloggar, facebook, bdb m.m. Hade sedan tänkt komma mig ut i solen ett tag, men blev kvar inne och städade istället. Flyttade även om lite i mitt rum, eftersom jag aldrig verkar få tillbaka den andra sängen till min dubbelsäng. Det såg så dumt ut när bara en säng stack ut mitt i rummet. Men nu är det fixat. Renbäddat och snyggt!

Efter middag och en kort, hetsig diskussion med mamma om former så begav jag mig till staden.
Blev upplockad av Linnea på busstation för att sedan bege oss mot Bergsbyn.
Det blev en soft kväll med häng och fika. Även lite Så ska det låta och A shot at love with Tila Tiquila. 2 av dom som joinade i soffan var väldigt insatta.... Kunde till och med tidigare deltagare utantill från tidigare sesonger m.m. (Kom ihåg, inga namn nämnda!) Det är ju i alla fall ett program som är så tragiskt att det är smått underhållande. Dom är ju som små fjortisar hela högen!

Joo... illa illa! När jag klev av bussen kändes det som att ryggen hade gått av!! Som tur var försvann det plötsligt när jag stod där och väntade på Linnea, men jag känner av det nu. Inte mycke, men det är där.... Obehagligt!
Jag hoppas i alla fall att jag inte ska ha ont på Söndag om vädret är så pass bra att det blir en skoterutflyckt... Skulle inte vara så skönt att guppa runt i en kälke med en ond rygg... 

Nu hoppas jag på en bra och rolig helg. Jag vill ha kvar mitt goda humör nämligen... 
Och så vill jag önska även dig! 
Take care now, byebye then! Good night!


Btw typ det godaste som finns!   



 


En kopp varm choklad

Det måste vara solen!! Ja, det måste det!
Jag är på så bra humör! Jag känner mig glad utan anledning, och jag har lätt för skratt, lättroad!
Jag verkligen njuter!

Jobbade idag på Jörnköket. En dag jag var väldigt orolig inför, eftersom jag skulle jobba med den
glömska tanten i packen, men det gick alldeles utmärkt. Dom fel som blev rättade jag snyggt till.

När jag kom hem gjorde jag mig en kopp varm choklad och satte mig ute i solen och njöt!
Det var dock inte lä så länge där jag satt.. Det var som att vinden vände, och det blev ganska kallt efter en stund.



Sen hörde Eija av sig och undrade om jag ville följa henne ut och gå stora rundan.
Jag gjorde mig klar och kilade iväg. Det mulnade dock igen då, och började snöa lite, men det lugnade sig rätt fort och promenaden blev skön, trots att solen höll sig borta.

Nu ska jag ta å kila ner till Eija. Av henne ska jag få massage och ansiktsbehandling! Ska bli så skönt!
Hon är utbildad i sånt där, och hon ska öva på mig inför att börja jobba lite på spaet här i Jörn. Ja, du läste rätt! Det finns ett bra och fint spa här i Jörn, trott eller ej! Som till och med går riktigt bra! Fura heter det.


Helt-klart-underbart!

Jag har verkligen haft mig en trevlig helg!
Den har tillbringats i umeå, med underbart folk, god mat och fint men slaskigt väder.

Tog bussen på lördag kl.10 till umeå. Hade turen att bli upplockad av Peter och hans bror Simon som var ute och körde med bilen. Då slapp jag leta mig hem till deras lägenhet. Fast, jag erbjöd mig att gå för att få röra på mig lite, och få friskluft efter en lång bussresa. Men, aja.. Skjuts va nice!
Först blev det rundvandring i den nya lägenheten som Peter och Frida intagit. Sen en soft pratstund i deras underbara vardagsrum!
Eftersom det skulle hållas inflyttningsfest på storgatan, begav jag och Frida oss till strömpilen för att storhandla någonting att smaska på. (Att vi först åt på Mc Donalds behöver jag ju inte nämna, det är ju nästan pinsamt....)
Väl tillbaka hemma i lägenheten bakades det suuupergoda muffins! Fixades snittar och ordnades inför en grym inflyttningsfest!
Klockan 18 plingade dom första gästerna på dörren. Det var Magda och Jakob! Så roligt att träffa dom igen! Var så längesen! Sen droppade det in fler, för mig både okända och kända människor! Så trevligt!

Festen innehöll massor med skratt, godis, spel, charad-lekar, prat, muffins, mys, chips, singstar och mycke mer!
En fullständigt underbar kväll! Tack för inbjudan Peter och Frida! Det var guld!



Det blev en kort natt. Vi somnade cirkus vid 3 på lördagsnatten, och för egen del kollade jag första gången på klockan vid 07 nånting morgonen efter. Dock blev det ändå en del slumrande fram till 11 ungefär, då det var dax att stiga upp å göra sig klar för att leta reda på ett café vid namn Skogis. Jag, som inte har någon koll på Umeå kände mig lätt förvirrad i min vandring, men jag hade en simple "karta" dit. Annars hade jag nog irrat runt ännu... så tack för den Peter!
Väl framme möttes jag upp av Henrik. Enligt mig klev vi in på ett fullproppat café, men enligt honom var det lite folk idag.
Hur som haver! Fikastunden var riktigt trevlig! Mycke "nyttigt".....
Efter ett par timmars pratande på caféet traskade jag hem i slasket. Sjöblöt om fötterna var jag när jag steg in genom dörren hos P&F igen. Men den var det bara att dra på sig skorna igen, då var det dax att bege sig till Wineyard för lite gudstjänst-tajm! Roligt att prova på en ny typ av varriant på gudstjänst.
Efter ett par timmar där, begav vi oss hem för att tillaga en underbar middag med potatis/grönsaksplandning och fläskfilé. Mumma!
Sen blev det film. 40 year old vergin. Jag hann dock inte ens se hälften innan det var dax att bege sig till bussen hem mot skelet igen. jag klev in i min egna lägenhet kl. 00.30. Då var jag frusen, trött och nöjd. Skönt att lägga sig då!
Tack för i helgen Peter och Frida, Simon, Henrik och alla andra jag träffat och mått bra med!


Imorse missade jag dock bussen jag skulle åka med hem till Jörn. Sömnen hade tagit över!
Jag var i alla fall hemma vid 11-tiden. Jag satte genast igång med att baka muffins! Frida inspirerade mig!
När dom var klara gick jag och kussen Eija en skön promenad i vårvädret. Strålande sol och +7 i skuggan! Helt sjukt! Men än vågar jag ändå inte hoppas att kylan är över. Vi har nog inte sett den riktiga vintern klart än....
Jag hade lovat Eija att få smaka på mina nybakta hallon och vit-choklad-muffins, så efter den sköna promenaden kan ni ju gissa vad vi gjorde..
Någon timma senare fick jag ett helt oprvocerat skrattanfall! Eller, nästan i alla fall... I mitt huvud spelades det upp sekvenser från en tid tidigare i mitt liv. Någonting som snart skulle ske igen!
Jag och Eija gick ut på en ny promenad, men denna gång hade vi ca 4 par tjocksockar på varje fot, och på det - 2 plastpåsar på varje fot... Sendan intog vi skoterleden. Prova det, ja, då vet ni vad jag pratar om! Då vet ni nog vad jag skrattade åt! Mohaha!
"Det ser typ förhistoriskt ut!" Citat från Eija

     


Oj, va långt detta inlägg blev, men det blir ju lätt så när man har nått roligt att skriva om!
Hoppas ni haft en grym helg ni också! Även om ni sett melodifestivalen. ;P *Tss*

Kramar och Hugs!

Helmysko!

Nu skriver jag ett kort inlägg här i alla fall... bara för att det är konstigt....

Den senaste månaden har det varit nått konstigt i min underläpp... Eller, rättare sagt kanten på underläppen.
Helt plötsligt blir det kallt, bara just där, och sen känns det som att känseln typ försvinner!! Det är kallt och konstigt i nån minut, sen är det som vanligt igen. Helmysko!
Faktiskt någonting jag känner just nu!

Då kan ju intresseklubben anteckna detta! *hehe*

Dax att sussa! ännu en dags slit väntar på Jörnköket. Korvstroganoff imorgon.... jobbigt!
Sen blir det mental förberedning för "ont i magen" dax...

Goder natten!!

Förr eller senare

Är det nu jag ska ha mitt blogg-uppehåll? Alla verkar ju förr eller senare ha det...
Men, jag lovade ju Carro att skriva!
Carro.. Får jag låta bli en stund? För jag har typ inget att skriva...

Bio

Igår kväll gick jag och syrran och såg Män som hatar kvinnor på bio.
Oj, vilken film alltså! Jag hade hört att den skulle vara bra, men otäck. Och, ja.. Det var den minsann!
Jag är inte den som så lätt blir uppskrämd av filmer, och inte heller i av denna, men jag kände ett obehag inom mig som jag aldrig någonsin känt när jag sett en film.



Idag har jag gått på stan med Eija och Carro.
Carro kilade dock rätt fort, för hon skulle hem och packa.... Hon drar till England på onsdag, men åker redan idag ner till södern... Kommer att sakna kussen!
I alla fall..... Jag kikade in på Hufvudsaken för att boka en tid för klippning av luggen.
Klippt å klar! Fick tid redan på eftermiddagen! Så, nu kan jag se igen!
Trots pengabrist blev det även 2 handväskor inköpta idag.
Väskan jag haft var nästintill felfri utvändigt, men invändigt var allt bara tygslamsor, så saker försvann ständigt i den. En ny väska kändes väldigt väl investerat. Och att det blev en till gjorde inte så mycke. Den var sjukt billig.
2 Handväskor för just över 200:-


Nu sitter jag hemma i min lägenhet och väntar på att klockan ska bli efter hockeyn. Jag ska åka med kusinerna hem till Jörn, men dom är just nu och ser AIK spela...
Undra hur det går för AIK.....?  Heja Heja!

Take care now, byebye then!

High School Musical

Hahah!!
idag har jag varit på EFS och varit med och spelat in våran TG-film!
Hahahahah!! Ja, jag säger bara - High school musical!



Helt sjukt va jag längtar efter att få se våran film! Tror den kommer att vara så dålig att den bara blir bra!!
Men, det är en film som nog inte är rolig för nån annan... Bara interna skämt hela tiden! och High school musical förstås..

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli ca 19. Då kommer dom andra hit för en filmkväll.



Och, ja, nu är Linnea på väg! Fy så roligt! Jag vill också resa!
Linnea, jag önskar dig verkligen en underbar vecka där! Du kan ju hälsa från mig, dom(han) vet ju typ vem jag är. *haha*
Ta hand om dig där bort darling!

Ha en bra kväll!



nice natt

Snart har jag varit vaken i 24 timmar i sträck. Just nu är jag inte ens trött heller. Kan väll bero på att man oftast är pigg just efter att man har gått en promenad.
Vägen hem efter att ha jobbat natt har nog dock aldrig varit så seg och lång, som idag! Kändes som att jag bara gick och gick, men kom ingenvart. Nu är jag i alla fall hemma till slut, sitter i min sköna säng och äter frukost. Så skönt!

Natten blev faktiskt helt perfekt. Det hände alltid någonting just när man började känna att den där outhärdeliga tröttheten började smyga sig på. Det var allt från patienter som behöve på toa, till en ny patient, annat fix m.m.. 
Men, det värsta var när jag kom ooch gick i koridoren och såg någonting längst där borta. Jag förstod inte varför det var täcken på golvet...där.... Tills jag såg! Det var ju en patient! Och vägen fram till patienten kändes sjukt lång alltså! Att inte ha någon aning om vad som väntade en! Tänk om denne var död?! Turligt nog var inte fallet så, men ändå! Det var lite spännande där en stund.  
Tur i oturen var att det inte var första gången jag var med om det. Strokepatienter är ju inte alltid så medvetna om deras  bristande kroppsfunktioner. Vissa inser inte riktigt att dom inte kan fara och gå själva. Tur att det är sällan det händer, men ett par patineter har jag sett lyckats slinka ner på golvet i ett obevakat ögonblick, tyvärr (som nätterna tex). Alla gånger har det i alla fall gått goda.

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa. Jag hade ett missat samtal och ett meddelande i röstbrevlådan när jag vakade av imorse. Det var från Jörnköket om att jobba imorgon. Jag skulle ringa dit bad minichefen... jag har dock naaadaaa pengar på mobilen! Och såklart har jag internetdosan i Jörn också.
Jag hade i alla fall så jag kunde skicka ett sms till mamma, så hon kan ringa upp, så jag kan be henne säga till minichefen att ringa mig igen.... krångligt det där... men, äh... det är bara segt att vänta. Jag vill ju lägga mig och sova lite nu istället!

Äh.. Känns som att jag bara pratar goja nu!
Martina, sluta skriva!
Take care now, byebye then!

En hel natt! vaken!

För ca en halvtimma sen fick jag ett telefonsamtal. Det var dolt nummer.....
När jag svarade var det avd.chefen på lassa som undrade om jag kunde komma och jobba natt....
Än en gång sov jag bara till kl. 9 imorse, så min första tanke var: NEJ, jag kommer ju inte kunna hålla mig vaken!
Men, jag sa: JA ändå. En sån här chans kan man ju inte missa lixom.

Jag har redan ont i huvudet, bara på tanken av att måsta hålla mig vaken en hel natt!! Det är ju vekligen EN HEL NATT, inte bara till kl. 03 eller så. Det är ju mellan 4-5 det börjar vara nästintill omöjligt att hålla sig vaken!
Sen är jag ju en sån som inte kan sova på dagarna..... Huvva! det känns jobbigt det här!
Men... Äh, det får lov att gå bra, och det kommer det att göra. Singelnätter brukar gå rätt bra ändå.
Jag vet dock inte om jag ska hoppas på en jobbig eller lugn natt... Lagom kanske....

Aja, nu ska jag göra mig klar för att åka med pappa till stan.

Tjing



Alltså, jag längtar så sjukt mycke ner till Örebro! Till Klara och alla andra sköna människor där! Men jag behöver hjälp!!!! Vart hittar jag dom där tågbiljetterna för nån hundralapp som folk pratar om!?
Jag har inte megamycke pengar just nu, så jag vill verkligen hitta det billigaste, men jag vet inte vart jag ska leta!! Någon som vet??
JAG VILL TRÄFFA KLARA!!

 

Hjälp mig!

För er som inte kunde tro det, Jo, det är sant! Jag var uppe redan 8.45 imorse! Trots att jag är ledig!
Har redan hunnit med att sortera lådor här hemma också, och städat bort på mitt rum m.m.

Alltså, jag längtar så sjukt mycke ner till Örebro! Till klara och alla andra sköna människor där!
Men jag behöver hjälp!!!! Vart hittar jag dom där tågbiljetterna för nån hundralapp som folk pratar om!?
Jag har inte megamycke pengar just nu, så jag vill verkligen hitta det billigaste, men jag vet inte vart jag ska leta!!
Någon som vet??


JAG VILL TRÄFFA KLARA!!


När jag städade i min sängbordslåda hittade jag en lapp med texten min syster en gång skrev till mig.
Anette, jag älskar den verkligen! *haha*
Jag funderar på att brodera texten på en tavla! *tihi*

Melodi: På dig min Gud förtröstar jag

Hos dig Martina är jag trygg
men det är för att du är snygg
Och tillsammans så kan vi döda mygg

När svårigheter omger mig
så kan jag alltid prata med dig
för jag vet att du aldrig säger nej

Är det natt eller dag?
Ja, lite förvirrad är nu jag

Syrran du är min trogna vän
hoppas du skaffar en kille sen
nån som vill ha dig för den du är
i evighet
Vi två ska aldrig skiljas åt
för du och jag sitter i samma båt
Vi ror oss sen
vidare hem till himmelen
Yeah!


Vykort

Imorse blev jag väckt av Betty, som undrade om jag skulle vara med och göra TG-filmen idag... Men, jag var och fortfarande är i stan, så det blev det ej.
Dom ska visst göra parodier på oss alla var och en. Tror jag kommer bli hur kul som helst!! Ska bli spännande och se hur dom dramatiserat mig. *hehe*

Jag har i alla fall städat typ hela dagen. Jag har plockat ut nästan allt ur mina skåp och slängt en del grejer, åsså har jag sorterat och ställt tillbaka på en bättre plats. Så nu är det ordning bland det andra inte ser också!
Och i en av lådorna hittade jag ett kuvert med lite blandade vukort och andra kort jag fått av andra.

Bla dessa:


Av någon anledning har det blivit så att jag ofrivilligt blivit en samlare av extremt fula vykort med motiv av nakna och halvt nakna män....  Hmm...
Det kan ju ändå inte hjälpas att man får sig ett skratt när man öppnar dörren och ser ett sådant vykort ligga på dörrmattan... *haha*

Nu sitter jag bara och försöker fördriva tiden tills mamma kommer och hämtar mig.
Im going home (my other home), home sweet home!
Och home hoppas jag Eija är också!

Roger över roger ut!


Have you ever cried a tear that
You could not explain
Have you ever met a stranger
Who already knew your name
What if it's Him, what if it's God speaking


Joo, det är Brittan



Låter som norsk kareoke

Och hur kommer det sig, att dom killar jag visat klippet för -inte tror på att det är Brittan som sjunger?
Men tjejerna hör lika väl som jag att det är hon....
*hehe*

Veckan

Nu var det längsen jag skrev något inlägg... Eller, rättare sagt - publicerade något.
Under veckan har jag skrivit några nlägg, men dom har inte blivit publicerade av olika anledningar. Antingen har det inte funkat för att explorar krånglat för mig, eller för att det jag skrivit varit för tveksamt för att låta er läsa.

Vad har hänt sen sist jag skrev då?
Jag har jobbat på jörnköket 3 dagar, och för att fortsätta på jobb - jobbade ännu en dag på lassa idag.
Jag har varit på pysselkväll med kusiner och tremening.
Jag har tillsammans med brorsan bjudit ut syster med man på Tatung. Det var våran lilla bröllopspresent till dom. Och efter det bar det av till bowlingcompaniet för en väldigt misslyckad runda. Efter det blev det Be Kind Rewind hemma hos Anette och Ante med godis och mys. The Butterfly Effect såg vi senare på kvällen, och lika bra som vanligt var den. Be Kind Rewind var också bra! 

     


Jag var personalförstärkning idag på jobbet. För någon dag sedan var det i väldigt stort behov, men idag var det jättelugnt på jobbet. Det var skönt. Snyggt gjort att jag också fick betalt för några slappa timmar!
Efter jobbet gick jag hem. Sedan dess har jag varit som död! Känner mig inte kry.... Ont i huvet, tät i näsan och allmänt seg i hela kroppen. Jag hoppas bara att det inte är nått som håller på att bryta ut!

Och medan jag varit som död har jag sett på Diary Of a Mad Black Woman
Mee like!




Egna anteckningar

I Samband med våran Korpen-morgongympa säger en av tanterna på jobbet
- Man kan ju det här utan till nu!! Man kan ju snart göra det vart man än är i världen!
Då säger hon breve snabbt efter
-Ja, typ i Arvidsjaur!

(Arvidsjaur? kom igen!)



På bussen ropar en tjej som just ska kliva av
- Tilda Tilda! Vi har en orange katt som tappat bort sitt hem och den är gul!

Have you ever heard a love song
That set your spirit free
Have you ever watched a sunrise
And felt you could not breathe
What if it's Him, what if it's God speaking



RSS 2.0