Dallas on tour 2013

Som jag senast skrev så var hela skolan nere i huvdstaden och härjade hela helgen. 
Som jag också skrev så kände jag mig inte så kry, och det blev tyvärr så att jag fick lov att avstå i stort sett allt vad som hade med konsert att göra, förutom att jag var där. Det var en bra show vi hade skapat, med bra gospel, bra ensemblelåtar, rolig teater och en rolig lek. Så det var tråkigt att jag inte hade en röst som orkade vara med. Jag deltog dock på två ensemblelåtar, men dom körade jag bara lite på, så det funkade. 
 
I övrigt var det mysigt att åka buss med alla! 
Det var kul att träffa Babben som åkte upp till stockholm för att träffa oss (och hälsa på sin syster). 
Det var kul att gå lite på stan, men speciellt gott var det att äta på Jensens Böfhus! Mums!
Det var trevligt att bo med Liselotte på Hagabergs vandrarhem/folkhögskola. Vi hade bra samtal!
Det var trevligt att träffa Vincents föräldrar igen!
 
 
                    
                                                                                               
                      

Årets PR-turné -----> Sthlm

Imorgon sätter sig hela skolan på en buss och drar ner till stora staden Stockholm. Vi åker tidigt imorgon på morgonen och kommer hem sent på söndag kväll/natt. Va ska vi göra där? Jo, vi ska göra PR-turné för skolan i 3 olika församlingar runt om i Stockholm. Vincent är glad, som får åka hem till sitt place ett tag, själv tycker jag väll att det ska bli kul, men jag har gått å dragit på mig hosta och blivit otroligt hes, så jag är ändå inte peppad på att göra det jag ska dit för att göra - sjunga. 
 
Ni kan ju önska mig lycka till i alla fall, om ni känner för det!

Dallas FM 133,7 "Vi spelar vad vi kan"

Kl. 13.00 igår lördag, började en väldigt bra dag! Hela klassen packade in oss i skolans bussar och körde upp till Luleå. Jag gillar roadtrips, och trots att jag egentligen inte mådde så bra igår, fysiskt, så tyckte jag att det var väldigt mysigt. Väl framme drog vi direkt igång med att rigga upp inför vår sista Dallas-FM spelning som ägde rum på EFS i Luleå. Vi var ovanligt snabba med uppriggningen igår! Bra jobbat!
Efter en god middag i form av tacos, så drog showen sen igång. Vi var duktiga som vanligt! :) 
 
När showen var slut, packade vi ihop allt igen och drog ner till Bergsviken utanför Piteå. Där har dom varje år en musikfest på EFS med musik i 24 timmar. Först såg vi Trio med lax, och det var en sjuukt bra konsert! http://www.triomedlax.se/ Otroligt tajt och roligt band!
Efter ca 2 band till, så var det sedan våran tur att entra scenen! 
DET VAR DEN ROLIGASTE SPELNINGEN JAG VARIT MED OM! Tjena, vilken feeling! Vilket ljud, vilket ljus! Och ännu mer taggad blev man när flera okända människor i publiken tog upp mobilerna och filmade! Jag vill göra det igen!! Det var såå kul! 
Efter en varmkorv kärde vi sen hem till Dallas igen. Jag satt fram i bussen och höll Vincent sällskap när han körde, och jag var tacksam för den ljusa natten. Har inte hängt med på att det ljusanar så tidigt nu för tiden. Vi kom hem kl. 05.00, sjukt trötta men väldigt glada och nöjda över en mysig och rolig dag!
 
Vad är då Dallas FM? Jo, det är vårat projektarbete som heter så. "Dallas Fm 133,7 Vi spelar vad vi kan".
En live-radioshow med låtar, reklamer, jinglar, programledare, gäster och andra programpunkter som "dagens I-landsproblem", nyheter, väder och sport m.m. Ett program som vi är väldigt stolta och nöjda över! 
I torsdags spelade vi upp den på skolan, i fredags i Vindeln och igår i Luleå! Succé varje gång! 

  
  
 

NML Återträff

Sen påsklovet har det varit full fart! Ett tag var det nästan för full fart. 
Men det har varit en rolig period trots allt! Vi har jobbat med projektarbetet, vi har haft återträff med NML, vi har repat och haft ett antal spelningar! Däremellan har jag fått ett kusinbarn och det är ju ett + i kanten att SAIK vann SM-guld! 

NML Återträff 12-14 april
 
En efter en droppade dom in. Tyvärr kändes det inte som att det var så många som kom. Tyvärr kunde 3 stycken inte dyka upp (Frida, David och Gunnar), sen är vi ju redan 5 st som fortfarande går på skolan, så då var det ju bara 5 kvar som kunde dyka upp (Lotta, Albin, Pontus, Marie och Tom). Men det var jättetrevligt! Vi kätchade upp, jammade lite tillsammans i dom gamla ensemblerna, såg hockey, åt lyxfrukost tillsammans, åt på Trafikanten och umgicks! 
Jag tror att jag hade njutit mer av återträffen om jag inte själv var så fruktansvärt utpumpad. Hela skolveckan innan var det som sagt full fart med projektarbetet, och det blev inte många stunder för paus. Men, jag smög undan ibland och vilade en stund, och så orkade jag vara med under återträffen. 
Tack för att ni kom, och ni är redan saknade!
 
        
        
 
   
 
 

Det som förgyller mitt rum bäst är...

         
 
... min plåttriga fotovägg!
 

Påsklovet och huvudstaden

Nu är jag åter tillbaka på skolan efter ett riktigt bra påsklov!
Första halvan bara försvann! För ovanlighetens skull (för att vara lov) hade jag mycke att göra, i stort sett hade jag något på schemat varje dag! Det var allt från att träffa Eija, hälsa på mormor, hänga i stan, träffa Linnea och påskfika med ett härligt gäng. Jag har hälsat på brorsan och jag har lekt fotograf! m.m.
Sen kom ju tisdagen och resan till stooorschtaaan! Vår kära huvudstad! Men, för att vara punktlig så avgick inte tåget förrän på onsdagen... Tåget var 4 timmar försenat och vi kom oss inte från Jörn förrän 00.30. 
 
Väl framme möttes jag upp av en mycket fin människa vid namn Vincent! 
Han visade mig runt i stan by car, vi hängde lite med hans pappa, vi har lagat och ätit middag med hans kompisar, sett film, varit på lovsångsmöte, ätit med hans mamma och gått på stan. Tack för det soliga vädret må jag ju säga! Det gav ju betongdjungeln lite mer charm! 
Ibland har vi pratat mycket, ibland har vi pratat lite, ibland har vi skrattat och en gång har jag gråtit. Jag är mycket nöjd, glad och tacksam! 
 
Jag är ledsen att jag inte tagit en enda bild under min resa... Jag tar sällan kort alls nu för tiden... Och det jag var "fotograf" för vill jag inte lägga upp här på bloggen. Men för er som undrar så var det en gravidmage jag fotade. jag hoppas att jag snart får fota det riktiga innehållet, och jag är heeelt säker på att det kommer vara något av det sötaste jag sett! 
 

RSS 2.0