Nu är det kul!

Solen lyser, det är skön temperatur, det går bra för oss att repa, vi gör framsteg med våran kommande projektkonsert, idag får vi påsklov, blir hockeykväll med brorsan ikväll och jag längtar ner till Stockholm.
Just nu mår jag bra! Just nu är det kul! 
 
Jag älskar när det är soligt och "VARMT"! Jag känner mig så mycke friare när jag inte behöver ha sjuttioelva lager kläder på mig, och axlarna mina slipper vara så spända av hurven hela tiden. Så, jag älskar när det börjar kännas som vår! Däremot vet jag ju att snön kommer att liga kvar en stund till, men då är det ju kul att jag ska till stockholm på tisdag! 
Dessvärre har jag hört att det inte är helt snöfritt där heller. Jag hade ju hoppats på riktig vår, med bättre temperatur å så. Men men. Det är ju inte därför jag åker dit! Jag åker ju dit för att vara med Vincent och träffa hans familj och vänner! Det ska bli kul!


Masterchef

Jag och Vincent är flitiga tittare av Masterchef Australia. Tjena vilket spännande program! 
Vi ser säsong 2 och har kommit oss till top 10 nu. Jag, eller vi har hittat oss några favoriter som vi håller på, och än så länge har det gått ganska bra för oss med våra gissningar. Det är bra personer som är kvar!

För nån vecka sedan sa jag till Vincent att jag inte kunde hitta säsong 1 nånstans, för jag var sugen på att se den på egen hand. Men då sa han att jag kunde få se säsong 3 istället, för den hande han sett för inte så längesen. Så, jag gjorde det. Jag började kika på den på egen hand. 
Det var något jag inte skulle ha gjort! När jag låg i min säng idag och försökte piggna till (har mått riktigt konstigt idag) så kom plötsligt en hälsning från förra säsongens vinnare..... 
 
Jaha... Kul! KUL! Så va säsong två förstörd och inte alls lika spännande! 
Men... Vi ska se klart. Jag måste ju se hur det går för dom andra i alla fall. :)

Jag mår i alla fall bättre nu. :)
 
 

Solskenspromenad

Fy va jag älskar att det är ljust nu för tiden! Jag älskar dom soliga dagarna, att solen smått börjar värma och att det går att sitta ute på textiltrappan efter maten och dricka sin varma kopp te! 
Igår var en sådan dag. Efter en lång snoozmorgon, lunch, häng med Vincents föräldrar och den där varma koppen te, så var vi ett gäng på ca 10 som pallrade sig iväg på en solskenspromenad längst skoterspåret på ån nedanför Dallas. 
Under dom soliga dagarna är det inte ovanligt att vi samlar en skara och drar ut på nån promenad sådär, till havet eller till udden. Det är mysigt!
 
Jag vet att det är ute ett gäng och traskar just nu också, men jag var duktig och steg upp tidigt imorse jag, så jag vilar istället. Jag värmde upp kroppen i gymmet innan jag värmde upp rösten. Jag var nämligen med på en gudstjänst som bibellinjen höll i, inne i Robertsfors. Jag hade blivit tillfrågad att sjunga lite, och jag är glad att jag tackade ja. Det var en mycket bra gudstjänst! 
 
Dom promenerande     Foto: Aron Dynesius
 
Foto: Aron Dynesius
 
Foto: Aron Dynesius
 
  
Foto: Jag                                                                  Foto: Jag
 
 
Foto: Aron Dynesius                                                 Foto: Jag
 
 
 
 

v.9 Studiovecka

Veckan innen lovet klev jag och min klass in i studion. 
Under veckan hängde vi av och till nere i Tallen, Rock/popmusikernas lokaler, där våra lärare skapat en så kallad "studio". Varje ensemble fick 1,5 dag var att spela in musiken på, en annan dag gjordes pålägg och en annan dag la vi sången. 
Vilken sjukt rolig grej alltås! Jag tyckte det var jättekul att stå ensam i rummet, med lurar, sjunga och rätta till! 
Det känns lite trist att man nog inte kommer att ha så många fler chanser eller anledningar att spela in igen i en studio. Men det var sjukt kul att ha provat på, och det är en rolig grej att ha kvar sen.
 
Idag fick vi göra dom sista påläggen, stämmorna på dom i stort sett färdiga låtarna. Idag stod vi inte ensamma i rummet, utan nu stod vi alla vid samma mick och sjöng in samtidigt alla stämmor, jag, Emma och Nils. Det var sjukt mycke svårare må jag säga! Men än en gång, väldigt kul!
Dagens minus var dock att när Emma skulle lägga sin stämma på "min låt", så sa min lärare att hon skulle ta några andra toner, så det lät mer country. JAG VILL INTE ATT MIN LÅT SKA VARA EN COUNTRY!!!! 
JAG VILL INTE LÅTA COUNTRY!!! Dessvärre får jag ibland höra att jag borde sjunga det, och att jag har en country-röst... Men jag VILL INTE!!!
Ajaa, jag är nöjd ändå, och det kommer ju att låta bra när det är färdigmixat, men... Det var inte tänkt att det skulle bli en countrylåt...
 
 
  
 
        
 
Tack Andreas för allt!!

Bloggandet och datorn

Jag trodde att jag skulle ha kommit tillbaka till bloggandet vid det här laget, men jag hade visst fel. Men det är ju så att man har sina perioder ibland. Antingen bloggar man jämt, eller så låter man det gå veckor/månader mellan inläggen. Egentligen bryr det mig inte så mycket NU hur jag gör, men jag vet ju att jag kommer att tycka att det är tråkigt sen. Bloggen hjälper mig minnas mycke. För mig att skriva ner saker hjälper mig att minnas bättre. Sen kan man ju alltid också gå tillbaka och kolla, men det är ju inte så lätt om man inte uppdaterar bloggen så ofta. 
Men, jag hoppas att det vänder. För min egen skull. 
 
Jag har till slut, efter mycke strul med min förra dator, äntligen köpt en ny PC. 
Ja, det var ju mitt val att köpa en ny dator, men ändå är det alltid så jobbigt varje gång man förnyar något. Omställningen är så omständig! Det ser inte ut som vanligt, jag hittar inte, datorn är tom så man måste göra om allt! (Tack brorsan för hjälpen med dom jobbigaste grejerna!) Men, nog ska jag bli vän med denna dator också! 
Men med den nya datorn hade visst spotify valt att ta bort alla mina synkroniseringar av mina spellistor, så det var bara börja om.... Det kommer ta evigheter!!!
 
Jag ska ta itu att blogga om...
¤ Studioveckan
¤ Sportlovet
¤ Kanske nått annat
 
... när jag ätit, övat och planerat! 

Take care! Kram!
 

RSS 2.0