Artig?

 
 Jag är rädd att jag har varit artig mot en stammis på mitt jobb... 
Hur kunde jag bara vara artig?!!

För gammal

Jag fyller snart 26... Ska man känna sig gammal då?
Jag känner mig gammal. Ibland. Och allt oftare. 
Efter att jag kom ut från Dallasbubblan kände jag mig mycket yngre än jag verkligen var. Jag hade under två års tid umgåtts mest med folk som var flera år yngre än mig, och jag älskade det! Det var mitt sätt att känna att jag hade ungdomen tillbaka, istället för en tid jag aldrig haft med festande och sånt dom flesta andra unga någon gång haft en period av. 
Men nu, ett år senare, har jag märkt att saker har hänt. Kontrasterna är mycket tydligare. 

Den senaste tiden har jag i flera olika sammanhang, verkligen slagits av att "jag känner mig för gammal det här". Igår var jag till exempel på stadsfesten. Det dröjde inte länge innan känslan smög sig på. Jag stod i folkmassan och tittade mig runt. Vart fanns någon jag kände? Vart fanns någon i min ålder eller äldre? Majoriteten av folkmängden såg ut att vara mellan 5-10 år yngre än jag. Nu känner jag som sagt många som är yngre än mig, och det är inget fel med det! Jag tycker om dom, och när det kommer till vänskap som har ju faktiskt inte ålder någon betydelse. :)   Men, i ett sådant sammanhang, kan jag ändå känna skillnad. 
Stadsfesten är gjord, och den ger mig inte någonting. Spänningen av att se artister, åka karuseller och inte veta vilka gamla bekanta man ska möta, finns inte längre. 
 
Jag hade hellre suttit kvar med Nils, Elias, Mikael, Anders och Johan i min varma (till skillnad från utomhustemperaturen på 9grader) lägenhet och spelat sällskapsspel å kanske sett en film. Vi hade ju så trevligt innan det var dax att gå in för att se Veronica Maggio som spelade i stan för sjuttioelfte gången. 
 
Faaast... Jag skulle ju ändå ljuga om jag sa att jag inte hade en bra kväll ändå. Och jag är ledsen att jag inte fick åka min favoritkarusell... :) 
 
 
 
 

Midsommar 2014

 
Midsommar 2014
Bureå
17 fina Dallasmänniskor
Googrillad mat
Jordgubbar
Efterrättspajer
Skratt
Bus
Prat
 
 

 
 
 
 
 
 

Kortfattat från senaste

Jag har ju inte bloggat på något vettigt vis på hur länge som helst! Både för att jag gjort saker, och för att jag inte gjort saker. För att jag känt för mycke, eller för att jag inte känt alls. 
Men för mitt eget minnes skull tänkte jag nu blogga lite dagbokslikt, med lite halvkassa bilder. :)
 
Den 17 maj var jag i Boliden med Markus och Nils m.fl. och hade hand om ett musikcafé. Vilken succe! 
Det var fantastiskt kul att få musicera igen, sen är det alltid kul att hänga med dessa grabbar! Sen var det ju också kul att vi fick så bra respons! Inte bara " va fint" " va duktiga ni va" - utan "Det där berörde verkligen!". 

 
Typ värt att nämna att jag sprang på en P.E.R.F.E.K.T avocado för några veckor sen!
 
 
Jag var hemma i Jörn runt nationaldagen där. Då passade jag på att baka i mammas nya kök och hennes nya ugn! Fy va kul det va! Och jag som fick till syltbullarna sådär perfekta så att dom nästan kändes som köpes. (Om det är en bra grej?) 

 
Syltbullar, dumlekakor och daimsnittar blev det. :) Mums!
 
Och när det sen blev nationaldag, ja, då hamnade jag lite impulsivt tvärt på scenen med Markus när han skulle sjunga på nationaldagsfirandet i Jörn. Sen följde en mycket trevlig "lunch" hos mormormorfar Lindbloms. 

Den 10e juni nyttjade jag Facebooks skjutsgrupp för första gången och åkte med en mycket trevlig tjej i hennes bil till Umeå, för att sedan ta tåget till Stockholm. Dax att träffa Vincnet, shoppa och se Mr herr Mayer!!!
 
 
 
 
WOW säger jag bara!!! Vilken klass på musiken alltså!!
 
Väl hemkommen till Skellefteå igen tillsammans med Vincnet, så tvärfor vi till Bureå å spanade in bruden Rask som fick sin man!
 
Efter vigseln var det dax för överraskningen! Vincnets överraskningskalas!
 
 
Förra måndagen hade vi sommarmöte på Lilla Mari! Vilket härligt gäng på ett så fantastiskt jobb! :)
Här bjöds vi på supergo middag och en magisk efterrättssås!
 
 
I helgen har jag tyvärr känt mig lite hängig, men en sak som plötsligt piggade upp var det spontana besöket vid fågeldammen på Nordanå med Hugo och Anette! Vilka GALNA fåglar det finns!
 
 
Nu tackar mitt framtida jag mig själv för att jag hjälpte mig själv minnas! Tack!
 
 

Dance

I väntan på något vettigt för mig att skriva, så lägger jag upp detta klipp! Jag vet, alla har väll sätt det vid det här laget (om man har facebook) men nu vet jag att några av er INTE har facebook och borde få se det här också!
Det är så grymt! En sån där grupp vill jag också va med i!
 
 

RSS 2.0