Värt kameraköp

Så är jag tillbaka i verkligheten.
Tillbaka på jobbet.
Tillbaka i staden som inte är så kul alla gånger.

Idag har i alla fall Johanna Rask förgyllt min eftermiddag, över en god kopp te på café lilla mari. Mycket trevligt!
Ikväll kommer Mirre och ska sova över hos mig. Längtar att få träffa henne! Min darling har nämligen tagit körkortet OCH kommit in på Kaggeholms folkhögskola! GRATTIS MIRIAM!!! Jag är så stolt!

Om någon orkat läsa mitt tidigare inlägg, så läste ni kanske där nånstans om min sprillarns nya kamera.
Ja, det är sant! Jag har investerat i en systemkamera! En Nikon D3000.
Grymt nljd hittills, men ännu kan jag inte alla inställningar å sånt...
Jag och brorsan var runt på några butiker här i stan för att kolla på kameror. Jag fastnade för denna. På butikerna låg bara kameran på 4999:-
Brorsan bad sin kompis kolla upp va den kostaade på Dustin och med sin kompis studentrabatt.
Då fanns kameran för 4800:- inkl. väska, 8g minneskort, en väska och ett PS elements. Det var ganska givet att han fick beställa då!
Kameran anlände till mig ca 20 minuter innan det var dax att springa till tåget ner till göteborg. Lite tur jag hade!!!



Nu ska jag ta å kila. Jag trodde inte att jag skulle sitta så länge här på jobbet med datorn, så jag tog inte med mig någon kabel. Batteriet håller alltså på att ta slut. Sen antar jag att Mirre borde stå och knacka på min dörr snart.
Så, take care now, byebye then!
Och ta det lugnt med majbrasan imorgon!

Gbg - the story

Detta inlägg är skrivet för mig själv i första hand. Min dagbok typ... Men, vill och orkar du läsa, så fine! Varse!

Så kom den efterlängtade torsdagen då jag äntligen skulle få sätta mig på tåget och bege mig ner till Göteborg. Dock började dagen med att jag var tvungen att sjukanmäla mig från jobbet pga. magsmärtor och en natts sömnlöshet. Förkylning i körtlarna igen?...
Hur som haver, det lättade lite och jag vågade ge mig iväg. I början av tågresan kände jag mig dock åksjuk, men det gav sig med tiden. Jag somnade i alla fall, och sov hyfsat för att ha sittplats. Som tur var så var det ingen som satt bredvid mig så jag kunde ligga hela natten.
Där på morgonkvisten blev vi informerade om att tåget var försenat. 2 timmar… Men i Avesta Krylbo klev det på en kvinna som hade en bokad plats bredvid mig. Hon skulle få dom där 2 extra timmarna att kännas lite kortare.
Efter Örebro nån gång, gav jag ifrån mig en djup suck och sa att jag var less på att åka tåg nu. Att jag redan hade åkt i 13 timmar osv. Det blev en öppning för några timmars samtal om allt från Adolfström till hundterapi för gamlingar. Jag kände mig så nöjd när vi skildes åt, jag kände mig inte så typiskt svensk.

Väl framme var det dags att hitta Pontus. Han skulle nämligen möta mig på stationen, men där stod istället Elin och Simon Sundström! Det var en kul överraskning. Dom hade hört att jag skulle komma, och var i krokarna, så dom beslöt att möta mig. Maria hann också sluta sin skola, så när vi hittade Pontus så var Maria också redan där. Ett 3dagars kort för lokaltrafiken inhandlades sen drev vi runt på stan en stund. Kände att jag inte riktigt platsade med mina mjukisbyxor där…
Efter kl. 14 där nån gång så lämnade Maria och Pontus mig och jag tog plats utanför Hemköp inne på Nordstan. Det var några fjärilar i magen måste jag erkänna när jag visste att jag snart skulle få krama om min vän som jag inte träffat på över 2 år. Och plötsligt stod han bara där – Adam!
Det var ett gott återseende och två väldigt stora leenden.
Sen, med varsin Mc Flurry i handen, gick vi ut i solen för att hänga en stund. Tyvärr blåste det riktigt kallt och mycket, så det blev inte så skönt som det kanske låter med att äta glass ute i solen.
Efter en liten promenad skiljdes vi åt. Jag tog en aning förvirrad busstur hem till Pontus och Maria och Adam begav sig hem till sin kyrka igen.

När jag kom in stod Carolina Lindgren inne i Pontus och Marias kök. Jag visste att hon skulle joina oss vid middagen vilket skulle bli jättetrevligt!  Hon hade också nyss anlänt till Götet efter 8 veckor i Indien. Stackarn hade borta sitt bagage! 
Vid middagen blev det i alla fall väldigt mycket prat om olika kulturer. Carro jobbar mycket med människor från andra länder, så hon hade mycket intressanta saker att berätta.
Kvällen ägnades sen i soffan. Smarrigt kvällsfika till Talang på tv4.

Lördagen anlände, även den med sol.
Jag steg upp och tog mig en efterlängtad dusch och när jag kom ut så var frukostbordet redan dukat.
Det blev en lång och god frukost, med massor med prat om allt mellan himmel och jord. Så trevligt att få hänga med Pontus och Maria igen!
Dagens utflykt skulle gå till Haga. En busstur, en promenad, en båttur, en spårvagn, en promenad med stopp på Kupan, och en promenad till så var vi framme. Haga var minsann en mysig plats med många små gator och massor med små mysiga butiker och caféer.
Efter att ha kikat in i lite olika butiker så kände vi alla att hungern började ta vid. Vi hittade ett café och slog oss ner. Jag och Pontus tog varsin fylld rulle, Maria gav sig på en superstor bulle! (det där rimmade… hehe) Sen skulle dom visa mig Skansen kronan. En gammal byggnad med en stor krona längst upp som låg på toppen av ett litet berg. Jobbigt nog var det en sjukt lång och brant trappa upp, men för egen del vad det värt det för utsiktens skull. Där knäpptes det en hel del kort med min sprillarns nya kamera, både på utsikten och på oss tre poserande framför Göteborgs tak.
Sitter nu och undrar hur vi kom ner där ifrån dock… Och hur vi kom hem…
Ja, jag vet i att vi satt hemma hos Pontus och Maria och åt middag i alla fall, så ner och hem fick vi oss, på nått sätt…

                                                         

                                                        


Kl. 17.47 anlände jag till Adams kyrka. En stor kram välkomnade mig, sen drog vi genast igång och spelade biljard. Jag kan inte minnas att jag spelat det förut, men ibland har jag nybörjar tur, och jag ledde faktiskt rätt bra. Dock hann vi inte spela klart, eftersom biljardbordet stod inne i kyrksalen där det då skulle vara en gudstjänst. Adam skulle sköta ljudet, så jag slog mig ner på en bänk och njöt av den grymma livemusik kyrkans praktiskanter spelade, och den bra och tänkvärda andakt pastorn gav.
Efteråt var det dags för fika. Jag provade en macka med sjukt god skinka på! En skinka som var ”inlagd” i soltorkade tomater, typ. Mums! Vi slog oss också ner bredvid en av kyrkans stammisar, en man i ca 65års åldern. En annan man i samma ålder joinade oss, och det blev en riktigt trevlig stund! Goa gubbar! (tänk göteborgsdialekt)
Efter fikat gick vi en rundvandring i kyrkan. Tyvärr fick jag inte se Adams lägenhet eftersom han delar den med flera, och tyvärr låg några av dom i magsjuka. 



  

Klockan 21.00 ganska precis, klev vi in på Haga bion. Ett märkligt ställe må jag säga. Ett café mitt i biografen, eller så var det en biograf i ett café. Gick som inte få kläm på vilket. Ett gammalt, ganska shabbigt place med många underliga filmer. Vi skulle i alla fall se Lebanon, en film som utspelade sig inuti en pansarvagn. Det grabbarna i vagnen var med om var fruktansvärt! Tvingades skjuta oskyldiga människor, och levde i ovisshet om deras ledare var förrädare eller inte. Ingen film jag skulle rekommendera för känsliga tittare.
Det blev en lång omväg hem till Adam igen (han bor bara något hus ifrån Haga biografen ), men det var mysigt att vandra runt på tomma gator och prata om allt möjligt.  Tror vi gick i en timma innan vi kom oss fram till Skansen kronan igen, där vi också beslöt att gå upp för att kolla på Göteborg by night. ”Wow”! Helt klart värt den branta vägen upp! Kvällen avslutades med en varm kopp te innan vi tog spårvagnen in till Brunnsparken, där vi sa god natt och skildes åt.
När jag kom hem och väckte Maria för att ta mig in, så visade det sig att det var fest i lägenheten under. Visst, dom spelade bra musik, men jag ville sova… Men tack vare att klockan var så pass mycke, somnade jag ändå rätt fort.

                                   

Jag trodde att jag skulle sova ut länge på söndagen, men jag vaknade ändå av mig själv så jag hann med en bra frukost och få mig iväg till Smyrna kyrkan med Pontus och Maria.
Det var ett bra möte! Många bra sånger och tänkvärd predikan. Bäst var ändå gubben som satt bakom oss. Han tog i och sjöng så högt och innerligt i sångerna, att jag från början hade svårt att höra mig själv. Men han var duktig!
När gudstjänsten var slut, lånade jag Marias mobil och ringde Adam. Min mobil hade jag lämnat hemma på laddning, och tjena! Då kände jag verkligen hur beroende jag är av min mobil!
Jag skulle möta Adam på Järntorget, men tänk om jag skulle ha gått fel eller någonting, hur skulle han då ha fått veta?... Det gick bra i alla fall och efter en stund dök han upp bredvid mig på parkbänken.
Vi struntade i spårvagnarna och gick in till stan istället. Vi var på jakt efter någon form av lunch.
Grekiskt? Italienskt? Kinamat? Pizza? Vi landade till sist på Jensens Bffhaus. Ett bra val av Adam! Ett utmärkt, fantastiskt, underbart, brilliant val! Ja, jag överdrivet inte när jag säger att det nog är det godaste jag ätit i hela mitt liv! Det roliga var att det bara var en grillad kycklingfilé, råstekt potatis och husets favoritsås. Varken låter eller ser så märkvärdigt ut, men OJ SÅ GOTT!!!
Tror jag måste sluta tänka på denna måltid, annars kommer jag inte kunna äta där igen. Då kommer det inte smaka lika gått… Fast, samtidigt känns det svårt att tro, för det var så sjukt gott!

                                                                 

Klockan 16 var det dags för möte på Vineyard. Inte varje helg man går på 3 möten inom 24 timmar!
Även det var ett bra möte. Mycket sång och så. Bla sjöng dom en sång jag aldrig hört, men vars text blev så stor för mig! ”Du övergår mitt förstånd”. Det var en mening som plötslig satte ord på vad jag kan känna för Gud rätt ofta.
Istället för att fika i deras fikapaus gick vi en liten promenad istället. Vi var ju fortfarande så mätta!
Vi gick sista biten av Avenyn och stannande till vid Poseidon. Sen gick vi tillbaka till Vineyard.
Då hade undervisningen redan börjat, men jag hann höra förklaringen på det jag inte förstod i texten vi fick när vi kom in i salen redan kl. 16. Tummen upp!
Efter nattvarden, lunkade vi sakta in till Brunnsparken igen. Inom mig infann sig en liten sorg. Där skulle vi säga hejdå med ovisshet om när vi ska ses igen… Bussen närmade sig och vi kramade om varandra. Det blev en lång och go kram. Adam är en fantastisk vän, och det känns så tråkigt att inte kunna hänga såhär oftare!  Jag klev på bussen… Från platsen jag satte mig på kunde jag se Adam gå iväg. Plötsligt stannade han, vände sig om, vinkade trots att han inte kunde se mig, och gick sakta iväg igen.

  

Hos Pontus och Maria gräddades det pannkaka. Jag var inte direkt hungrig, men en liten bit smakade jag på. Sen satt vi kvar vid bordet ett bra tag. Plötsligt skrek Pontus till! Han hade upptäckt ett skott i deras avokadoplantering dom gjort i deras köksfönster! Snabbt efter jublade Maria i samma volym!  Själv blev jag glad att få vara där i deras stora stund! Det var en stor dag för dom minsann!
Kvällen ägnades i soffan. Jag fick se på Elin och Simons vigselfilm, Maria provade min nya kamera och Pontus fixade fruktsallad.
Det var en nöjd Martina som la sig den kvällen.

                                   

Måndag. Pontus drog till jobbet, så denna morgon var det bara jag och Maria vid frukostbordet.
Efter en skön stund i deras färggranna dusch (dom har ett munstycker som ändrar färg efter temp på vattnet) så begav vi oss in till stan. Vi gick runt en stund innan vi gick till universitet och värmde våra matlådor och åt. Maria skulle på en föreläsning på eftermiddagen, så jag gick själv in till stan efter lunchen. Jag lessnade ändå rätt fort. Hittade ingenting kul, eller jo, men inte som jag ville köpa.
Tog istället bussen hem och packade väskan medan Pontus satt med några viktiga papper.
Klockan 16 drog vi in till stan för att träffa Maria. Jag handlade en pannini till middag, sen klev jag på tåget. Dags att åka hem… Pontus och Maria följde med in i vagnen, där vi så sa adjö. Dessa två, liksom Adam hade verkligen gjort min helg fantastisk! Så tråkigt att säga hejdå!
Men, på återseende!


...



En av dom bästa... Och jag.
Göteborg 2010


Noteringar...

# Belv verkligen inte nöjd med min nya lugg...
# Det känns som att jag fortfarande åker tåg, trots att jag sitter hemma på en stol som står helt stilla.
# Är typ förälskad i Göteborg.
# Är nöjd med min nya kamera. Dock mindre nöjd med Photoshopet jag fick med...
# Känner mig väldigt opeppad på jobbintervju imorgon för sommarjobbet...
# Har typ inte sovit nått inatt, så jag känner mig helt veck...
# Funderar på att lägga mig i soffan tills mamma kommer hem.
# Ps. Jag vill tillbaka till Göteborg, nu!

Göteborg

Göteborg är grejer det!
Anlände igår efter en 2 timmar för lång resa ner, men det var det värt det.
Tycker att jag redan hunnit med en del! Elin och Simon överraskade mig på tågstationen, hann ta en glass och en liten promenad med Adam, och bor nu hos Pontus och Maria. Carolina Lingdren dök också upp och käkade middag med oss. Mycket trevligt!

Idag har vi varit ute och vandrat, åkt lite färja, ätit på ett mysigt ställe och gått i en massa gulliga butiker.
Ikväll blir det att dra till Adams kyrka, på ett möte. Sen kanske det blir en bio.
Var tänkt att jag skulle sova i hans kollektiv ikväll, men 2 av hans kombos har åkt på den inte allt för trevliga magsjukan. Hoppas bara att Adam inte bär runt på sjukan också trots att han ännu mår bra själv. Inte sugen på att bli sjuk och ha en 17 timmars tågresa framför mig...

Morgondagen, ja, vi får se hur den blir. Jag och Adam ska ut och härja en del, kanske på Liseberg?...
Den som lever får se!

Solen lyser! Det är nice!

En bra helg!

Helgen i Umeå blev jättebra!
Jag har verkligen njutit! Jag har träffat kompisar, sett nya miljöer, lärt mig om Geocaching (vuxen-gömma nyckel) och träffat på nya människor!
Helgen avslutades också med skönt häng hemma hos syrran. Mycke tid framför tv:n, men det var inte nån av oss emot. Vi var rätt sega båda två. Men jag hade kul! Fnittrigt trött kanske.

Jag berättade för syrran igår om filmen "Kick ass" som går på bio nu. Var och såg den i förra veckan med Simon N. Var faktiskt längesedan jag hade ett sådant skrattanfall som när jag berättade om den.
Inte för att jag tyckte att det var en superbra film, men den hade varit bättre om den inte var så rå.
Hur som haver! Vilken filmidé ändå! Ofta man kommer på att man ska bli en superhjälte när man inte har superkrafter. Fantasin blir ju begränsade, när man inte som Spindelmannen svinga sig mellan hustaken för att snedda förbi sina fineder. Enligt mig ett roligt upplägg!



Jag har blivit tillfrågad om att sjunga på TBS skolavslutning! Jag tror att "någon ;)" verkar ha skvallrat att jag brukar sjunga lite här och där... 
Ska jag, ska jag inte?! 

Nu är det kraftig nedräkning till kommande helg som gäller! 
Gissa om jag längtar! Jo tack, det gör jag!  

 

 



Ole dole doff

Visst är det väll ändå typiskt...
Enda sedan 2010 började har det inte hänt så mycke. Största delen av tiden har jag vara varit hemma och mått bättre förr. Detta av många olika anledningar, men det har inte med saken att göra...
Så kommer dagen då jag äntligen har nått att se fram emot ska hända. Jo, denna göteborgsresa!
Efter det droppar allt bara in! Nu är det så mycke som ska hända helt plötsligt, och allt på samma gång!
Nu får ni ju också komma ihåg att jag som sagt inte gjort så mycke fram till nu, så händer det 2 grejer på en helg så är det mycke,  för mig... Saken är bara den att allt händer samma dag!!!
Nu på lördag tex. då är det inte bara två saker som händer. Det är tre!
♦ Trio med lax live i Piteå, typ.
♦ Kalas hos Frida i Umeå.
♦ Antes 30års kalas.

Detta är bara en del av allt som komma skall... Blir som surt att måsta välja, då man vill allt!
Men... I-landsproblem.

Sitter nu på skolan och ska ta itu med en räkning.
Skönt för mina mystiska knän att få vila lite nu, efter min långa promenad i det sköna vädret. Blev nästan en timma, fast då stod jag och pratade några minuter med min kusin John och hans byxlösa kompis.
Byxlös? Tja... Han stod bara i några korta shortst efter att dom varit på gymmet. Men, byxlösare än så har jag också sett honom... hehe...
Jag tog mig en cykeltur till John i höstas för att hämta en väska som jag hade glömt i Jörn, och som han tagit med sig till stan. Jag plingar på, och efter några sekunder öppnas dörren. Men, det var inte John...
För mig blir det kortslutning. I Johns lägenhet står en kille i bara kallingar och säger att John har bytt lägenhet med honom och bor en trappa upp.
Efter några sekunder hör jag någon fnissa till där inne, och en mobil skymtar bakom dörrkarmen.
Roligt skämt killar! Roligt!...



Sikken text...


Årets första mjukglass!

Det är mörkt och tyst här där jag sitter. Eller, tyst är kanske att ta i, en stor godisautomat står och surrar brevid mig, och på datorn spelar jag vad som kanske kan vara den bästa låten just nu! Fact-fiction med Mads Langer.
Jag sitter på jobbet... Det är det närmsta jag kommer ett bredband, så jag traskade hit när jag kom på att jag hade lite att fixa via datorn.

Men det är konstigt ändå... När jag nu levt rätt länge utan bredband hemma, så faller allt man brukar göra på nätet som bort... Nu känns det som att jag bara sitter och kämpar med att komma på vad jag ska kolla efter.
Det jag som rutin alltid kollar, går rätt fort att gå igenom. Det är bloggar, facebook och ifall jag har nått ärende på interbetbanken. Så... nu då?
Det finns inte överdrivet många inne på msn att prata med heller. Jag antar att alla är ute i det sköna vädret!

På tal om skönt väder så åt jag min första mjukglass ute i solen idag! Mums!
Sällskapade med syskonen och Ante, och sen, med glassen i magen traskade jag och brorsan vidare på en liten promenad. Riktigt skönt!
När jag kom hem fortsatte jag njuta av solen i soffan. Praktiskt att bara behöva öppna fönstret för att kunna sola!

På torsdag bär det av till umeå mest troligt.
Kalas på lördagen, och innan dess hade jag tänkt hinna träffa lite kompisar. Dock har jag inte pratat med fler än en ännu, så vi får se hur det går. Alla kanske är upptagna!?

Roger över roger ut!


Noteringar...

♦ Undrar vad det är som spökar i mina knän... Är rätt less efter ca 2,5 månad med problemet...
♦ Såg att det skulle bli sol imorgon! Yeah! Gissa vem som ska sitta ute i solstolen då!
♦ Måste komma ihåg att få mig tillbaka till stan innan måndag eller senast mådagmorgon. Annars missar jag jobbet. ♦ Ska nu vara ledig fredagar istället för måndagar!
♦ Har påpekat det förr, men det är rätt segt att inte ha internet! Spotify är grymt saknat!
♦ Jag måste sluta somna i soffan på kvällarna...
♦ En afrikan pratade med mig på bussen idag. Ja, han pratade med mig, typ non stop... Men det var trevligt! En musiker som hittat på en ny genre - soul/blues.
♦ Ska jag köpa en billig keyboard?
♦ Brorsans film visar att jag KAN sjunga väldigt ljusa toner ändå...
♦ Undrar om någon har ett bra tips på hur jag ska komma ihåg att ta min medicin...? Jag har snart försökt med allt! i alla fall vad jag själv kommit på, och inte lyckats. Glömmer det hela tiden!
♦ Funderar över om mina massiva gäspningar är ett tecken på att jag ska ta och krama kudden istället för att sitta här och blogga...

Joo... God natt!

Bokat och klart!

Resan är nu bokad!!!
Jag drar till Göteborg den 22a april och kommer hem den 27e.
Ja, jag längtar ihjäl mig!

Ska bli så skönt att få komma här ifrån en stund! Få se en annan stad och träffa folk jag saknar!
Tyvärr kommer jag dock missa en kändis som ska gästa jobbet, men det är väll inte den kändis jag vill träffa mest av allt, så, det spelar ingen roll. (Dogge)

Mer om detta sen!
Have it!

Nu är det gjort!

Trots att varken jag eller Betty var så peppade så gick det ändå rätt bra.
Nu är det gjort!

Hängt hela dagen hemma hos Bettans familj.
God mat, gott skratt och en spännande AIK-HV71 match på tv.

Over and out!


För sent nu...

Har nyss kommit hem från en (som vanligt) jättekul kväll hos kusinerna.
Där var även Mirre och min trememning Simon! Så kul!
Ohh va glad jag blev när min minililla kusin också kom! Älskar att få hålla henne, det lilla miraklet!



Klockan är nu mycke, och jag borde sova för längesen!
Det är dax för att sjunga imorgon på EFS, så jag borde vila... Men... Jag är inte det minsta peppad för tillfället...
Jag brukar ju annars älska att få sjunga, men inte nu... Dock för sent att backa nu...
Så, önska mig bara lycka till!

God natt världen!

Glad Påsk

Högt över världen och mänsklig mark
Över allt skapat och hela jordens prakt
Högt över visdom och allt vad mänskor lär
Innan något fanns så va du här.

Högt över riken och rikedom
Över de under som världen talar om
Högt över välstånd och skatter jorden ger
Inför dig ska allting falla ner

Men du dog ensam och fördömd
En korsfäst Gud i gravens mörker gömd
Som en ros bryts och trampas ner
Du tog min plats, älskade mig
Högst av allt



Above all powers, above all kings
Above all nature and all created things
Above all wisdom and all the ways of man
You were here before the world began

Above all kingdoms, above all thrones
Above all wonders the world has ever known
Above all wealth and treasures of the earth
There's no way to measure what you're worth

Crucified
Laid behind a stone
You lived to die
Rejected and alone
Like a rose
Trampled on the ground
You took the fall
And thought of me
Above all




Påsk

Så fort jag kommer åt en dator känner jag att jag måste uppdatera, även om jag inte har så mycket att säga...
Men, vad jag ska säga är TACK för gårdagens besök! Ni som kom förgyllde verkligen min kväll!

Förmiddagen har ägnats en del på golvet i min lägenhet. Varför då? kanske ni undrar...
Jo, för att om man öppnar fönstret så kan man ligga där och sola! *tummen upp*

Nu är jag hos syrran och Ante. Vi ska snart dra iväg till Jörn för middag med Antes föräldrar hemma hos mor och far. Sen stannar jag i Jörn för att hänga med Bettan och öva lite för sången på Måndag. 

Glad påsk gott folk!
Kram! 

Uppdatering

Idag är det kasst väder! Käns som typ november...
Men! Jag är glad! Dagen började bra, och har fram till nu varit skön, och jag tror att den kommer att fortsätta på samma sätt!
Inga elever på jobbet idag, så jag har fått ägna mig åt annat än matservering!
Snart bär det av till vitbergsrestaurangen för lite lunchmöte med jobbet. Mumma, säger jag!
Sen blir det inflyttningfika ikväll! Ser verkligen fram emot det!!!

Igår kväll hade jag två av mina darlings på besök! Mirre och Bettan!
Ohh! va jag har saknat er!
Mirre sov också över, så såklart var det därför dagen började så bra! Att äta en nice frukost med en going som hon! + sovmorgonen såklart!

Imorgon bär det av hem till Jörn för lite påskfirande!

Btw, så har jag också fått igång tv:n nu, men kan bara se på 4an och 6an. Bättre än inget!
Internet har jag dock inte än. Fy så beroende man är! Och så begränsad man känner sig när man inte har det! Bara en sån sak som att sköta grejer via banken!
(sitter nu på en arbetskamrats dator.)
Aja, det funkar! I-landsproblem lixom!

Have it!

RSS 2.0