Tillbaka på Dallas!

Det vart aldrig skrivet något mer ifrån dom södra delarna av vårt avlånga land. Nu har jag ju hunnit komma hem och till och med flyttat igen!
 
Jag befinner mig alltså åter igen på Dallas, för ett nytt, förhoppningsvis fantastiskt år. Men det är skumt att vara tillbaka alltså. Vart är alla? Vilka är alla andra? och att folk inte bor på samma ställen! Jag själv har bytt hus, och jag har redan varit på väg till det gamla huset flera gånger. Och när jag till och med är i mitt nya hus så vet jag inte riktigt vart jag ska gå, för det känns ovanligt och konstigt att vara här. Människorna jag hittills träffat och prata med en liten aning mer än att bara hälsa, verkar vara mycket hyggliga! Det känns bra!
Dock har jag väldigt svårt att släppa saknaden av dom gamla, vissa mer än andra. Det må vara PMS eller nått annat, men att se Davids muggar på diskstället i Granen, eller hitta Toms "bowl of lööööööw" i aspen, gör mig lie blank i ögonen. Inte heller någon Albin som kallar mig för Märta...
Men, jag är säker på att det snart kommer annat som kommer att känneteckna andra goa människor, och en massa andra interna roligheter.

Jag lär återkomma med mer om min klass, mitt rum och jag ska också försöka sammanfatta söderresan i bilder lite senare. Men för tillfället har jag huvudvärk och ska nog ta och slumra några minuter.
 
Kram!
 

Framme i vackra Vänersborg

Så var jag äntligen framme i vackra Vänersborg! Efter 18 timmar på tåg var jag riktigt, riktigt less när jag äntligen fick kliva av! Jag var nära att få senadrag i baksidan av låren som - i kanten! Jag är i Vänersborg för att hälsa på min älskade barndomsvän Klara några dagar. Tyvärr är hon på jobbet, så jag har inte hunnit träffa henne än (hon jobbar 17-22 idag). Det var hennes lillebror Mats som var så snäll som höll mig sällskap hem till Klaras mysiga lägenhet. Jag blir alltså här ett antal dagar, innan det sen bär av till nya äventyr här i söder, men mer om det sen. Jag har höga förväntningar på Vänersborgsvistelsen! Även om vi inte skulle göra något speciellt så tror jag att det kan bli legendariskt! Men jag hoppas på att få hälsa på hos Klaras mamma och Klaras pappa. Jag hoppas också få se det vackra vattenfallet som finns i grannorten Vargön, och solen får väldigt gärna närvara varje dag! Nu är det inte länge kvar innan Klara kommer hem, och jag längtar! Förutom ett kortare samtal för nån månad sedan, och några rader skriva på facebook, så har vi inte hörts eller setts sen maj förra året. Men det är ungefär så det brukar funka för oss. Men det underbara med detta är att vi bara fortsätter där i avslutade sist, och vi har alltid såå mycket intressant att prata om! Tiden bara försvinner! Jag ska dock försöka att inte tjata ut henne med allt folkisprat, nog för att det är det liv jag haft sen vi sågs sist. Åh va jag längtar efter att få sova horisontellt! Det känns fortfarande som jag åker tåg, även om jag sitter helt stilla på Klaras kökssoffa... God natt världen!

Tusen bitar - Maia Hirasawa

 
Denna låt sammanfattar mycke!

Kusinträffen i Strycksele 2012

Med kort varsel lyckades vi dra ihop ett acceptabelt gäng släktingar med respektive = kusinträff.
Kusinträffen var lokalicerad i Strycksele.
Strycksele som ofta bjuder på fina solnedgångar och mysiga stunder.
Mysiga stunder hade vi hela kvällen.
Kvällen blev mycket lyckad med mycket god mat och mycke skratt!

Tack för en fin kväll, kära kusiner!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0