Martina är arg...

Nu är Martina väldigt arg... Arg på sig själv...
Martina hade bråttom till jobbet igår kväll. När det var dax att fara så kom hon på att hon ju behövde cykelnyckeln för att på snabbaste sätt ta sig dit. Cykelnyckeln hängde dock inte på kroken där den brukar hänga, så hon fick springa runt och leta lite, och när den var funnen, rusade hon genast ut och hoppade på cykeln.

På väg över Viktoriabron infann sig en konstig känsla inom Martina. Något saknades. Hon stack ner handen i handväska och grävde runt med hopp om att finna sin lägenhetsnyckel! Men... Förgäves...

Martina är nu arg på sig själv för att hon så många gånger tänkt ringa sin hyresvärd och kräva en extranyckel till trapphuset, men bara glömt bort det hela tiden... Det är nämligen så att Martina äger 1 nyckel in i trapphuset men 2 in till själva lägenheten... Så, även om Martina givit en av extranycklarna in till själva lägenheten till sin syster så hade ju inte trapphusdörren gått att öppna ändå.
Att detta skulle hända har Martina bara väntat på.
Att hyresvärden nu inte heller svarar när Martina ringer, gör henne inte gladare. Att ringa securitas en storhelg som denna är inte billigt nånstans! Detta berättade Polisen när mamma ringde dit och frågade om hjälp.

Martina är dock glad att hon har en fantastisk syster och svåger. Martina är nu inneboende på Prästbordet tills på måndag.


Kommentarer

Kommentera tack!:

Heter du nåt eller?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att tillägga?:

Trackback
RSS 2.0