Mitt nya hem!

 

Här bor jag, på Dalkarlså folkhögskola.
Jag längtar att få ta hit egna gardiner, blommor, tavlor och annat! Känns lite som en fängelsecell när det är så kalt som det är nu. Så jag tror det blir mysigt med egna grejer.
Jag har det trevligt här! Det är svårt att hålla reda på alla namn och ansikten, men klasskompisarna börjar jag ha koll på. Ändå har vi bara träffats en gång i helklass.
Jag har förvånat mig själv med att vara mer social än jag själv trodde att jag var! Det är kul!

Dagens roliga grej var att jag satte mig vid ett bord till frukosten och kände genast att jag var tvungen att fråga en tjej vart jag hade träffat henne förr! Hon sa att hon kom från vännäs, och då föll poletten ner! Sen föll även hennes polett ner! - Det var ju hon som frågade om jag var svensk på Heathrow när jag hade hälsat på Eija och Betty i england! Vi tog där en fika på starbucks och pratade i ett par timmar innan hon skulle till hennes flyg! "Ha ett bra liv" vill jag minnas att vi hälsade varran innan vi skilldes åt. Nu vet vi ju att det var att ta i, för nu går vi samma skola.

Efter en skön promenad till affären i kvällssolen, har jag bara hängt på mitt rum. Huvudvärk och trött.
Det känns dock inte så rätt, när jag vet att det finns massor med trevligt folk att passa på att lära känna, men jag är inte alls i mitt sociala flow just nu.
Nya tag till frukosten imorgon! Yeah!


Kommentarer
Postat av: Maria

Underbart att se och höra att det verkar lovande! Det som är bra med eget rum, är att man alltid kan välja mängden socialisation med de andra ;) hoppas du får det fortsatt bra! Kram

2011-08-24 @ 10:33:42
Postat av: Mamma

Å, va kul att se hur du bor...Helt okej och det är klart att det blir trevligare när du får dit lite prylar and stuff... Kram mamma

2011-08-25 @ 22:07:04

Kommentera tack!:

Heter du nåt eller?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att tillägga?:

Trackback
RSS 2.0