SE DETTA KLIPP!

Jag vet inte vad man ska kalla detta klipp... Dokumentär?
Det handlar i alla fall om förintelsen, abort och livet här och efteråt.
Otroligt tänkvärt! För alla, vem du än är!!
(Känsliga tittare varnas för groteska bilder från förintelsen, men det är mest bara en period ett antal minuter in i klippet).



Kommentarer
Postat av: Edvin

Jag håller inte med Martina! :)



Intressant klipp...i början. Sen spårar killen fullständigt ur. Han har en hel armada med argument som han suttit och planerat och sedan bombarderar han unga människor med ett extremt svårt ställningstagande som dom inte ens får någon tid på sig att fundera över. Dessutom låter han dom inte utveckla sina tankar alls. Han manipulerar dom totalt och kör över dom totalt.



Abortfrågan är en sjukt svår fråga som ytterst få kan ge ett svar på, allra minst under press av en speedad kille med kamera som redan har en game plan.



Killen bakom micken är ett skämt. Sen om abort är "rätt" eller "fel" kan jag tyvärr inte svara på. Är som sagt en ytterst svår fråga. Men att jämföra det med Hitler på det sättet han gör är bedrövligt.



Jag förstår att hans mål är att få folk att tänka på sånt där, men det blir precis tvärt om. Det enda man tänker på att hur otroligt orättvis han är.

2012-01-18 @ 20:11:15
URL: http://nergfol.blogg.se/
Postat av: bloggägar'n

Det är helt okej Edvin! :)



När du säger det så tycker jag kanske också att hans sätt att möta människorna är fel. Vad gäller frågorna i säg så håller inte jag heller med om allt, men mycke är ändå att tänka på. Sen känner jag att jag tyckte att det var ett bra klipp för att jag själv under den senaste perioden gått igenom mycke av dom flesta frågor via skolan, och än djupare, så jag själv har haft tid att fundera på dom. Därför tror jag inte att jag reflekterade över att det gick så fort.



Hur som helst. Det är helt okej att du tycker så. :) Jag tycker dock själv att det fortfarande för MIG är ett bra klipp.



Hoppas allt är bra med dig! :)

2012-01-20 @ 09:24:01
URL: http://mamartina.blogg.se/

Kommentera tack!:

Heter du nåt eller?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Något att tillägga?:

Trackback
RSS 2.0